Tag

sund

Græskarsuppe med knasende kikærter

Cremede og smagfulde supper er perfekte til at holde sig mæt og lun på i efteråret. Jeg topper gerne mine blendede grøntsagssupper med knasende kikærter. Her en nem og lækker suppe med hokkaidogræskar.

Rødbedetærte med gedeost og valnødder

Rødbedetærte er blevet en ny favorit herhjemme. Det er en nem, sund og lækker aftensmad, og så smager tærten dejligt i madpakken dagene efter. Denne tærte er supersund, velsmagende og nem at lave.

Kartoffel-Quinoa Fritter med grønkål

Qunioa er et supersundt frø, der er spækket med protein, fibre og vitaminer. Sammen med kartofler og grønkål har du en lækker og næringsrig aftensmad. De smager fantastisk, og er gode i madpakken.

Perlespeltsalat med bagte auberginer og ribs

Den her salat har jeg lavet mange gange nu. Den smager så godt med de bagte auberginer, og så mætter den godt. Supersund salat, der er helt perfekt som tilbehør til aftensmaden eller i madpakken.

Chiagrød med solbærkompot

Chiagrød er én af mine morgenmadsfavoritter. Chiafrø er et lille superfrø fyldt med fibre, protein og mineraler. Nyd chiagrøden som morgenmad eller en sund dessert med en smagfuld solbærkompot.

Grønkålspesto med persille og parmesan

Sommer bringer masser af friske grøntsager med sig. Hvis du er heldig, så kan du finde spæd grønkål hos din grønthandler. Brug den i salater eller lav den til en sund pesto, der smager fantastisk!

Smoothiebowl med ymerdrys

Smoothie er en nem og lækker morgenmad, der kan laves i en fart på de travle dage. Tilsæt hvedegræspulver for ekstra vitaminer og antioxidanter. Top din smoothie med din favorit topping.

Sund crumble – lækker morgenmad eller dessert

Sund crumble uden tilsat sukker og smør. Blommecrumblen passer perfekt til en lækker brunch eller som sund og nem morgenmad i hverdagen. Smager som kage, men indeholder kun sunde og naturlige råvarer.

Chiagrød – sund og nem morgenmad eller dessert

Chiagrød er både nemt og hurtigt at lave. Nyd det som en nærende og lækker morgenmad, mættende mellemmåltid eller sund dessert. Chiafrø indeholder masser af næringsstoffer, som din krop vil elske.

Sukkerfri hybenkompot med havtorn

Hyben er super sunde og smager dejligt sammen med havtorn. Tag ud og pluk frugterne og lav den sunde hybenkompot med havtorn. Der er ingen tilsat sukker, så den kan nydes med god samvittighed.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019