Tag

sundere sødt

Fudgy dadelkugler med kakao og ristede nødder

De lækreste dadelkugler, der har samme uimodståelige konsistens, som en god, fudgy karamel. De her dadelkugler må du prøve. Dadelkuglerne er perfekte som en lille sød snack, en hurtig eftermiddagsmundfuld eller som en lækker bid i madpakken. De kan også serveres til fredagshyggen eller til sukkerfrie børnefødselsdage.

Dadel-nøddekugler med kakao

Søde og sunde dadelkugler med cashewnødder og kakao. De er perfekte som en lille eftermiddagsmundfuld til børn og voksne eller som en sukkerfri "kage" til børnefødselsdagen.

Mandelsmør-bidder – en sundere chokoladebar

Mandelsmør-bidder er en sundere chokoladebar, der smager helt fantastisk. Mandelsmør barerne laves på gode og lækre råvarer. Nyd dem som lidt sundere-sødt til kaffen, desserten eller eftermiddagssulten. De smager så godt!

Dadelkonfekt med citron, hvid chokolade og lakrids

Søde og syrlige dadelkugler, der passer perfekt til julens mange hyggelige stunder. Dadelkuglerne er en lidt sundere konfekt, men de smager præcis ligeså godt som marcipan og nougat.

Bounty dadelkugler

Små dadelkugler med kokos og mørk chokolade. De er perfekte som en formiddags- eller eftermiddagssnack eller som en sød og lækker mundfuld i børnenes madpakke. De er nemme og hurtige at lave.

Gulerodskage-snurrer

Gulerodskagesnurrer er den perfekte kombination af en krydret gulerodskage og svampet kanelsnurre. Snurrerne er svampede, bløde og bagt uden raffineret sukker. Uimodståelige for både børn og voksne!

Crunchy dadelkugler med peanutbutter og pif-paf-puf

Små søde mundfulde. Dadelkugler med peanutbutter og Rice Krispies er både bløde, knasende og helt uimodståelige. Hvis du er vild med Lion Bar, så er de her lige noget for dig. De er ret uimodståelige.

Er dadelkugler sundere end chokolade?

Vil du gerne vide, om dadelkugler er sundere end chokolade og slik? Læs med her, hvor du også kan se næringsberegninger på dadelkugler, slik og chokolade.

Cookie dough dadelkugler

Dadelkugler, der smager af cookie dough. Karamellækre i konsistensen, søde, bløde og uimodståelige dadelkugler. Den perfekte sundere snack til madpakken eller den søde tand om eftermiddagen.

Gulerodskage dadelkugler

Sunde, bløde og svampede dadelkugler, der smager fuldstændig som en god gulerodskage. Dadelkuglerne er gode i madpakken eller som en lille eftermiddagssnack.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019