Tag

tilbehør

Salat med ristet hirse, squash og estragon

En simpel og sommerlig salat, der passer perfekt til frisk fisk, en god grillet bøf og hyggelige aftener på terrassen. Tag resterne med i madpakken - den perfekte madpakke-salat, der nemt holder sig frisk. Salaten mætter godt og er lynhurtig og nem at lave.

Sommersalat med spidskål, ærter og fennikel

Sommerens mange sprøde grøntsager passer perfekt sammen i salater. Ærter, spidskål og fennikel er én af mine favorit kombinationer sammen med lidt frisk feta. Sund og velsmagende salat.

Råsyltet hvide asparges

Råsyltet hvide asparges er en delikatesse, der smager skønt i salater eller som tilbehør til en grillet bøffer, på en hotdog eller rugbrødsmad. De er sprøde, søde og let syrlige.

Relish med ribs og rødløg

Relish er blevet mit favoritfyld på rugbrød eller i en sandwich. Det giver både sødme og syre, som gør spegepølse- eller ostemaden til et skønt måltid. Jeg har gerne et glas stående i køleskabet altid.

Bagt knoldselleri

Rodfrugter er sunde, mætter godt og så er de billige at købe økologiske. En bagt knoldselleri er en rigtig god måde at få et meget velsmagende måltid ud af en grøntsag, som mange ikke er så vilde med.

Bagt blomkål

Bag dit blomkål og smag den lækre karamalliseret overflade, og hvor godt et blomkål smager, når dens sprødhed og blide smag er bevaret. Spis det bagte blomkål som det er eller kom det i salater.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019