Tag

vegetar

Pizza med gulerodsbånd og Danbo

Sprød pizza med sød gulerodstopping. Mere simpelt fåes det næsten ikke, men jeg lover, at det smager fuldstændig forrygende. Pizzaen er en skøn vegetarisk pizza, som også gør sig perfekt som en lille velkomst-hapser eller forret, hvis du byder på en italiensk menu. Mums!

Vegetarburger med quinoa-bønne bøffer og fetacreme

En fantastisk vegetarburger med sprøde vegetarbøffer lavet med quinoa og bønner. Kom den nemme vegetarbøf en i hjemmebagt spelt-burgerbolle, og så har du den bedste vegetarburger. Nem og lækker aftensmad.

Sprøde grøntsagsfritter med avokado-dild creme

Den nemmeste måde at få børn (og voksne) til at spise masser af grøntsager. Du kan bruge broccoli, squash, gulerod eller lige de grøntsager, du har i køleskabet. Grøntsagsfritterne er sprøde udenpå og bløde indeni. Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden eller som små sunde grøntsagspandekager i madpakken.

Dahl med kokosmælk og raita

Dahl er børne- og familievenlig, vegetarisk aftensmad, der både er supernemt, hurtigt og billigt at lave. Dahl passer sig selv på komfuret, når først ingredienserne er blandet sammen i gryden. Server det med en frisk raita, naanbrød eller ris til. Nem aftensmad til travle dage.

Cremet avokado-pasta med pesto og parmesan

Lynhurtig, nem og lækker hverdagsaftensmad. Cremet avokadopasta er det hurtigste måltid, jeg kan lave – også med en pige på armen. Det smager fantastisk, supersundt og er et hit hos hele familien.

Nepalesisk Dal Bhat

Dal Bhat er en lækker, nem og velsmagende vegetarisk aftensmads. Lav din egen autentiske nepalesiske Dal Bhat efter en original opskrift hjembragt fra Nepal.

Chili sin carne – vegetarisk chiligryde med linser og bønner

Chili sin carne er den vegetariske version af Chili con carne. Det smager så godt, supersundt, nemt at lave og så luner det godt på kolde efterårsaftener. Helt perfekt comfort food, der kræver minimum af arbejdstid, da det passer sig selv på komfuret.

Karrygryde med kikærter og kokos

En krydret karrygryde med kikærter og kokos. Jeg elsker karryretter, og den her er min favorit. Lav den som vegetarudgave med kikærter eller kom lidt kylling i for ekstra fylde. Sund og nem aftensmad.

Græskarsuppe med knasende kikærter

Cremede og smagfulde supper er perfekte til at holde sig mæt og lun på i efteråret. Jeg topper gerne mine blendede grøntsagssupper med knasende kikærter. Her en nem og lækker suppe med hokkaidogræskar.

Vegetariske hirsebøffer og sød chilimarmelade

Hirsebøffer er sprøde, saftige vegetarbøffer, der nemt kan konkurrere med en hakkebøf i en burger eller som et vegetarisk alternativ i et pitabrød. Hirsebøfferne er nemme og hurtige at lave, og så er indeholder de masser af grøntsager. Et hit for både børn og voksne.
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019