Sødt og dessert

Marengskys - helt sprøde og knasende udenpå, og helt seje og chewy indeni. Tilsæt citronskal og gul farve for lidt mere smag og wauw-effekt eller hold dem helt klassiske og simple. Marengstoppe er hyggelige at nyde til en kop kaffe, pynter fint på et kagebord eller giver lige det sidste touch, når en kage skal gøres endnu finere.
Gulerodsbrud er en favorit herhjemme. Den hjemmebagte variant smager fantastisk, og så er de både sjove og nemme at bage. I de her chokoladebrud er gulerødder og solsikkekerner skiftet ud med chokolade og ristede hasselnødder. Og det er ikke nogen dårlig ide. Mums! De lækreste boller til efterårets mange hyggelige timer indenfor. Tag børnene med i køkkenet og bag chokoladebrud - de synes, at det er en fest, når dejen skal hakkes i stykker.
Opskriften på den bedste brunsviger, jeg har smagt. Jeg ved det godt - en brunsviger er farlig at pille ved. Men jeg tør godt. For den her brunsviger er den bedste, jeg har smagt. Brunsvigeren har en sprødt, knasende og let blødt lag af remonce på toppen - til gengæld er brunsvigeren rig fyldte lommer af blød og lækker remonce, når du skærer i kagen. Det elsker jeg! Remoncen er rørt sammen med en hjemmekogt vaniljecreme for endnu mere smag og snask. Mums!
Supersvampet chokoladekage, der holder sig lækker i flere dage. Det her er én af de bedste chokoladekager, jeg har smagt. Den er luftig i sin krumme, har en rig chokoladesmag og så er den virkelig, virkelig svampet! Rødbederne fremover chokoladens dybe smag, tilfører sødme og masser af fugtighed til kagen. Top kagen med chokoladeganache for endnu mere mums!
Let, lækker og luftig kage, der holder sig skøn og svampet i flere dage. Sådan en slags er denne her mandelkage, der er bagt med hytteost for at give en mild smag og masser af fugt. Kagen kan serveres helt enkelt, som den er - lun fra ovnen, allerhelst. Eller toppes med smeltet chokolade eller ostecreme for endnu flere "mmh"-lyde.
1 2 3 4 33

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018
Prikkede julesmåkager – søde, nemme og hyggelige
11. december 2018
Flødeboller med midte af brownie
6. december 2018
Cheesecake med hytteost og brombær
1. december 2018
Søde kardemommesnurrer
29. november 2018