Surdeig Rundestykker

Flerkorn - Den enkle vei til nybakte surdeigsrundstykker, tilsett kun vann.
10 rundstykker.
Kjøp
SÅNN GJØR DU

1. Tilsett 360g lunket vann i en skål.

2. Hell i innholdet fra den lille posen (tørrgjær) og rør til det har løst seg opp.

3. Tilsett deretter innholdet fra den store posen og rør sammen med en skje.

4. Sett et tett lokk over og la deigen hever 30 min i romtemperatur innen du setter den på kjøl over natten.

Dagen etter bakes rundstykkene ut.

Sett ovenen på 250C over / undervarme.

La ovnen bli varm.

Form deigen til rundstykker ved å bruke en spiseskje dyppet i vann.
Legg rundstykkene på en bakeplate med bakepapir.

Sett rundstykkene i ovnen og stek de i 8 min. på 250C over/undervarmen.

Skru ovnen på 250C varmluft og stek rundstykkene videre i 8 – 10 min. til de er gyldenen.

Avkjøl på rist og nyt.

How To Surdeig Rundestykker

How To - Step 1
How To - Step 2
How To - Step 3
How To - Step 4
How To - Step 5
Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT
cross-circle