Kernerigt
Surdejsrugbrød

Rør | Hæv | Bag
Tilsæt kun vand
Køb nu
SÅDAN GØR DU

1. Kom 525 g lunt vand (ca. 35 grader) i en skål.

2. Hæld indholdet af den lille pose i (tørgær) og rør til opløst.

3. Tilsæt indholdet af den store pose. Rør dejen sammen i 5 minutter ved lav/medium hastighed på en røremaskine eller rør dejen sammen i hånden.

4. Klargør en rugbrødsform (2 L). Kom dejen i formen. Dejen er lind. Fordel dejen i formen med bagsiden af en våd ske.

5. Dæk rugbrødsformen med et låg eller husholdningsfilm. Lad rugbrødet hæve på køl natten over.

Dagen efter bages rugbrødet.

Tænd ovnen på 180 grader over/under varme. Lad den varme godt op.

Rugbrødet bages direkte fra køl uden låg i 70 minutter.

Befri rugbrødet fra formen.

Afkøl på en rist og nyd.
Ingredienser: RUGMEL fuldkorn (økologisk), RUGKERNER knækkede (økologisk), HVEDEMEL sigtet (økologisk), solsikkefrø (økologisk), hørfrø (økologisk), RUGMEL sigtet (økologisk), Tørret surdej (økologisk), salt (tilsat jod), MALTMEL (økologisk).

Potentielle allergener: Gluten. Indeholder ikke GMO.

How To Surdejsflager

How To - Step 1
How To - Step 2
How To - Step 3
How To - Step 4
Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT
cross-circle