Brød og boller

Et lækkert og luftigt grydebrød bagt på hvede og rug. Rugmelet giver en god og let syrlig smag til brødet. Bag brødet i en gryde for en supersprød skorpe og en luftig og let krumme. Et lækkert grydebrød bagt med gær eller surdej.
Sprød pizza med sød gulerodstopping. Mere simpelt fåes det næsten ikke, men jeg lover, at det smager fuldstændig forrygende. Pizzaen er en skøn vegetarisk pizza, som også gør sig perfekt som en lille velkomst-hapser eller forret, hvis du byder på en italiensk menu. Mums!
Sådan et smagfuldt brød, der både byder på surt, salt, sødt og umami. Et helt perfekt surdejsbrød!
Sprøde Sablé kiks med masser af smag. Kiksene er fantastiske som tilbehør til tapas eller et ostebord. Brug dem som en lille hapser med lidt let topping til en nem forret eller velkomst-hapser. Allerhelst serveret sammen med et koldt glas hvidvin eller champagne. Så lækkert!
Kom dine favorit vintersmage i din bolledej - det har jeg gjort! Appelsin, ingefær og mandler giver masser af smag til de her nemme, luftige og lækre boller. De passer perfekt til en langsom morgen eller hyggelig eftermiddag.
1 2 3 27

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019