Brød og boller

Sprøde Sablé kiks med masser af smag. Kiksene er fantastiske som tilbehør til tapas eller et ostebord. Brug dem som en lille hapser med lidt let topping til en nem forret eller velkomst-hapser. Allerhelst serveret sammen med et koldt glas hvidvin eller champagne. Så lækkert!
Kom dine favorit vintersmage i din bolledej - det har jeg gjort! Appelsin, ingefær og mandler giver masser af smag til de her nemme, luftige og lækre boller. De passer perfekt til en langsom morgen eller hyggelig eftermiddag.
Mit bedste bageudstyr! Jeg har efterhånden fundet frem til de redskaber, der er uundværlige, når jeg bager brød og boller. De fleste af dem er i brug ugentligt, og her kan du læse lidt om, hvilke redskaber jeg bruger, og hvad jeg bruger det til.
Kenwood Chef Sense XL er en effektiv røremaskine, der ælter alt fra bløde gærdeje, seje marengs og lette kagedeje til perfektion. En flot, æstetisk røremaskine med en elegant og powerfuld farve, smalt design og bløde former. Den vil med garanti klæde ethvert køkken. Byd Kenwood Chef Sense XL velkommen i dit køkken og få en ny bedste ven!
Friskbagt rugbrød med hytteost og dukkah. En egyptisk-inspireret krydderiblaning, der smager skønt af spidskommen og ristede kerner og mandler. Et meget velsmagende og simpelt stykke vegetarisk smørrebrød!
1 2 3 27

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018