Brød og boller

Kenwood Chef Sense XL er en effektiv røremaskine, der ælter alt fra bløde gærdeje, seje marengs og lette kagedeje til perfektion. En flot, æstetisk røremaskine med en elegant og powerfuld farve, smalt design og bløde former. Den vil med garanti klæde ethvert køkken. Byd Kenwood Chef Sense XL velkommen i dit køkken og få en ny bedste ven!
Friskbagt rugbrød med hytteost og dukkah. En egyptisk-inspireret krydderiblaning, der smager skønt af spidskommen og ristede kerner og mandler. Et meget velsmagende og simpelt stykke vegetarisk smørrebrød!
Hjemmebagt surdejsbrød bagt på friskmalet ølandshvedemel. Velsmags-skalaen er helt i top! Det friskmalede mel har den skønneste, dybe smag af korn. Brødet mætter meget, og har et højt næringsindhold. Hvis du ingen melkværn harn, så kan du selvfølgelig også bruge "almindeligt" mel. Gå efter mel, der er af en god kvalitet, og som er malet på en stenkværn.
Sprøde og luftige surdejsboller, der har masser af lufthuller, da de er bagt på det glutenrige mel, Tipo 00. Lad dejen koldhæve i køleskabet natten over for at udvikle masser af smag - så er det også nemt at bage friskbagte boller.
Bløde bjørneboller med fine ansigter af chokolade. De er perfekte som fødselsdagsboller til at tage med i dagplejen, vuggestuen eller børnehaven. De er luftige, lette og lækre, og så indeholder de ingen sukker i dejen. Bag dem til dine små mennesker - de vil med garanti elske dem!
1 2 3 26

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018