Cathrine Brandt – lær mig at kende!

Jeg elsker alt slags mad – det sure, det sprøde, det stærke og det syndige.

CathrineBrandt.dk er en madblog, der først og fremmest afspejler min appetit og interesse for god og velsmagende mad.

Jeg har studereret Ernæring og Sundhed på VIA University i Århus med speciale i Sundhedsfremme og Formidling, Sundhed og optimal udnyttelse af kroppen interesserer mig meget. Jeg bliver både glad og begejstret, når jeg arbejder med råvarer, der er af højeste og bedste kvalitet.

Jeg tror på, at man får det bedste resultat ud af sine anstrengelser i køkkenet, hvis man gør brug af gode og velsmagende råvarer. Mit hjerte banker for økologi, og mange af de ingredienser, jeg foretrækker at bruge tager hensyn til, at vores mad skal indeholde flest mulige gode næringsstoffer, og så få tilsætningsstoffer som muligt. Jeg er fascineret af filosofien om, at vi samarbejder med naturen og værdsætter, at den kan skabe så mange lækre råvarer.

Hop med på rejsen og lad dig inspirere af, hvad der udfolder sig i mit køkken, mit hoved og i min hverdag.

Velkommen til min blog!

Du kan hive fat i mig her: mail@cathrinebrandt.dk

Cathrine Brandt
Proffessionsbachelor
fra Ernæring og Sundhed på VIA University College Århus

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018