Jeg tilbyder foredrag, der omhandler de områder, hvor jeg har mine spidskompetencer. Herunder kan du se mere om specifikke emner, der selvfølgelig kan tilpasses i forhold til længde, form og stil. Hvis du har nogle specielle ønsker, så hiv fat i mig. Sammen med spændende kunder har jeg blandt andet lavet workshops, madværksted, ekspertpanel, været facilitator for debatmøde for forældre i børnehave og meget, meget andet.

Forebyggelse af kræsenhed og fokus på smagspræferencer hos børn
Oplever du, at dit barn er meget kritisk overfor nye madvarer? Vil dit barn kun spise de samme fødevarer hele tiden? Er du nervøs over, om dit barn får de vitaminer og mineraler, det har brug for? Kræsenhed hos børn er et stort og kendt problem, som rigtig mange forældre kæmper med i hverdagen. Heldigvis kan kræsenhed hos børn både forebygges og arbejdes med. Under foredraget vil du lære om, hvilke teknikker du som forældre kan bruge, for at udvikle dit barns smagspræferencer, hvordan dit barn kan hjælpes til at smage på nye fødevarer, og hvilken betydning dine egne og barnets sociale omgangskreds’ spisevaner har for dit barns præferencer for mad. Jo tidligere dit barn lærer at spise en sund og varieret kost, jo større sandsynlighed er der også for, at dit barn opretholder en sund livsstil senere i livet. Jeg har skrevet børnebogen 29 Nye Venner, som også kan bruges til at øge dit barns interesse for og lyst til at smage på nye frugter og grøntsager.

Fra 6.500,-

Børn og sunde spisevaner
Hvad skal mit barn have at spise, for at det har de bedste muligheder for at vokse og være aktiv?  Det er et spørgsmål, som mange forældre mangler svar på. Foredraget ”Børn og sunde spisevaner” giver dig som forældre svar på, hvad dit barn har behov for at spise, hvis dit barns krop skal have de bedste forudsætninger for at være sund og aktiv. Der vil under foredraget være fokus på, hvad en sund og varieret madpakke skal indeholde, hvordan aftensmaden laves og serveres, så den frister dit barn mest muligt, og hvordan du som forældre nemmeste handler de rigtige madvarer til dit barn. Den rigtige ernæring giver dit barn mulighed for at være aktiv hele dagen lang. En glad og velfungerende mave og krop giver også et glad og veltilfreds barn.

Fra 6.500,-

 

Til alle events og foredrag er der specialpriser på bog/plakat og eventuelt andre produkter. Priser er excl. moms og transport

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT