Sødt og dessert

Opskriften på den bedste brunsviger, jeg har smagt. Jeg ved det godt - en brunsviger er farlig at pille ved. Men jeg tør godt. For den her brunsviger er den bedste, jeg har smagt. Brunsvigeren har en sprødt, knasende og let blødt lag af remonce på toppen - til gengæld er brunsvigeren rig fyldte lommer af blød og lækker remonce, når du skærer i kagen. Det elsker jeg! Remoncen er rørt sammen med en hjemmekogt vaniljecreme for endnu mere smag og snask. Mums!
Supersvampet chokoladekage, der holder sig lækker i flere dage. Det her er én af de bedste chokoladekager, jeg har smagt. Den er luftig i sin krumme, har en rig chokoladesmag og så er den virkelig, virkelig svampet! Rødbederne fremover chokoladens dybe smag, tilfører sødme og masser af fugtighed til kagen. Top kagen med chokoladeganache for endnu mere mums!
Let, lækker og luftig kage, der holder sig skøn og svampet i flere dage. Sådan en slags er denne her mandelkage, der er bagt med hytteost for at give en mild smag og masser af fugt. Kagen kan serveres helt enkelt, som den er - lun fra ovnen, allerhelst. Eller toppes med smeltet chokolade eller ostecreme for endnu flere "mmh"-lyde.
Svampet, sød og supernem brownie bagt på karamel-chokolade. Det er lækkert! Giv kagen godt selskab med en frisk creme fraiche creme og blåbær. Et frisk mynte-blad hist og her giver lige det sidste til kagen, der præsenterer sig så flot, men slet ikke er svær at bage.
Fløjlsblød cheesecake med en sprød havrekiksebund og letsyrlige, bagte rabarber på toppen. En himmelsk mundfuld, som alle vil elske. Hvis du er vild med cheesecake, så må du prøve denne her opskrift. Opskriften er nem og giver en uimodstålig cheesecake, der nemt kan forberedes og laves i god tid før servering.
1 2 3 31

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018