Sødt og dessert

Figenkompot er det lækreste tilbehør til et ostebord eller tapas. De søde, syltede figner smager fantastiske sammen med krydrede julenoter.
Prikker, prikker, prikker. Små prikker pynter pænt på hjemmebagte småkager. Den lyse dej har skønne karameliserede noter, og den mørke dej er smagt til med kakao og appelsinskal. Dejen er nem at arbejde med, så du kan udstikke dine favorit former og figurer. Så sprøde, søde og supernemme småkager.
Hjemmelavede flødeboller er en liga for sig. Det smager så godt! Jeg har gjort flødebollen endnu bedre ved at gemme en lille overraskelse i midten. Sprød kiksebund, sej marengs, bedste brownie og sprød chokolade - det er en hjemmelavet flødebolle, der slår de fleste!
Cheesecake lavet på hytteost. Når hytteost blendes, så får det den lækreste cremede konsistens, som er perfekt til cheesecake. Cheesecaken har en sprød, krydret kiksebund og en let og luftig ostecreme. Pyntet helt simpelt med frisk bær og lidt mynte. Mums!
Søde snurrer, der smager aromatisk og mildt af kardemomme. Jeg er vild med kardemommens varme og dybe smag. Den passer fantastisk til en blød gærdej og sød remonce. Forkæl dig selv med hjemmebagte kardemommesnurrer, der smager helt fantastiske.
1 2 3 33

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018