Sødt og dessert

Fløjlsblød cheesecake med en sprød havrekiksebund og letsyrlige, bagte rabarber på toppen. En himmelsk mundfuld, som alle vil elske. Hvis du er vild med cheesecake, så må du prøve denne her opskrift. Opskriften er nem og giver en uimodstålig cheesecake, der nemt kan forberedes og laves i god tid før servering.
Hjemmebagte, grove kiks med havre. Selvfølgelig bagt på smør! Smørbagte kiks smager altså så lækkert. Kiksene består primært af havregryn og groft mel, så de har masser af smag, fibre og mæthed i sig. Hjemmelavede kiks er skønne til et ostebord, tapas eller som nem eftermiddagsmad til små og store.
En lækker kage til påskefrokost og påskens mange sammenkomster. Det er en kage af den absolut nemmeste slags. Men det smager så skønt! Supersvampet, blød og lækker. Top kagen med dine favorit påskeæg, chokoladeovertrukne mandler eller ren chokolade.
En let og lækker banankage, der er bagt med masser af dejlig kakao og kun sødet med bananer og et par dadler. En sukkerfri banankage, som fungerer perfekt som en sundere kage, eller som et dejlig og lækker eftermiddagsmad for børnefamilien. En sund banankage, der også kan bages og tages med til en sukkerfri børnefødselsdag.
Små, sprøde kokosmakroner, der har den skønneste, let seje konsistens, som jeg er helt vild med. Med et let strejf af limeskal og en generøs mængde mælkechokolade, så har du den perfekte kokosmakron. Kokoskagerne er supernemme og hurtige at bage, og de kan let bages i store portioner til mange mennesker.
1 2 3 31

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018
Koldhævede bløde gærboller
24. maj 2018
Foccacia med timian
12. maj 2018
Hjemmebagte varme hveder
26. april 2018