640bogihand

29 Nye Venner er til børn og forældre, der gerne vil lære mere om frugter, grøntsager og bogstaver.

Brug 29 Nye Venner til at gøre dit barn tryg ved 29 forskellige frugter og grøntsager inden, at dit barn møder dem på tallerkenen. Så har dit barn meget mere lyst til at smage på frugterne og grøntsagerne.

29 Nye Venner bygger på alfabetet, og ved hvert bogstav er der et billede af en frugt eller grøntsag, der starter med det enkelte bogstav, og et rim. Rimet fortæller dit barn, hvad man bliver god til, når man spiser frugten eller grøntsagen.

Rimet er nemt at huske, og giver dit barn en positiv association til frugterne og grøntsagerne, som dit barn kan forstå og relatere til.

Du kan som forældre også lære, hvor der er nemme kilder til fem vitaminer, der er vigtige for sit barns sundhed. Hvert bogstav er farvet med en farve, som angiver hvilket vitamin, som frugten eller grøntsager indeholder meget af.

29 nye venner koster 100,-
+ porto

OBS: Nyt oplag er bestilt hos trykkeriet - forventes at være klar midt i februar

Læs mere om 29 nye venner her:
29 Nye Venner – en bog til børn og deres forældre

 

venlig hilsen

Cathrine Brandt

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT