29 Nye Venner - en bog til børn og deres forældre

Jeg er så glad og stolt over endelig at kunne præsentere Jer for et projekt, som jeg har arbejdet på længe i forbindelse med mit studie. Jeg har nemlig skrevet og lavet en børnebog! 29 Nye Venner hedder den, og den er bare blevet så fin.

Bogen er henvendt til børn og deres forældre. I bogen kan du lære 29 nye frugter og grøntsager at kende, samtidig med at du kan øve dig i alfabetet. Som tidligere nævnt, så studerer jeg Ernæring og Sundhed, hvor jeg interesserer mig meget for børns sundhed, og hvordan vi sikrer, at børn spiser en så sund og varieret kost som muligt.

Derfor har jeg skrevet 29 Nye Venner, der kan bruges til at præsentere børn for nye frugter og grøntsager. Når børn har kendskab til frugten eller grøntsagen, og ved hvad den hedder, og hvordan den ser ud, så er der meget større sandsynlighed for, at de har lyst til at smage på den, når de møder frugten eller grøntsagen i madpakken eller på tallerkenen. 29 Nye Venner kan derfor bruges til at opmuntre og motivere dit barn til at smage på nye råvarer.

Jeg har skrevet et lille rim og hver af de 29 frugter og grøntsager. Rimene fortæller, hvor mange seje ting man kan lære og blive god til, når man spiser dem. For når frugter og grøntsager bliver koblet sammen med noget positivt for barnet, så opmuntrer det dem til at smage. Og hvem vil ikke gerne være god til at hoppe, have mange venner eller måske få en rokketand?

Du kan som forældre også lære om 5 forskellige vitaminer, der har en stor indflydelse på dit barns sundhed. I bogen har jeg skrevet om, hvilken betydning de har for kroppen, og i hvilke frugter og grøntsager de findes. Brug og læs bogen sammen med dit barn, så de også kommer til at kende nogle af alle de fantastiske frugter og grøntsager, der findes.

Sidst men ikke mindst, så har jeg også lavet en plakat, der viser alle de fine bogstaver, frugter og grøntsager, som du kan læse og lære meget mere om i bogen.

Jeg er simpelthen så glad for bogen, og jeg håber, at I kan få lige så stor glæde og fornøjelse af den, som jeg selv.

UPDATE: På opfordring har jeg lavet en lille bestillingsside, hvis du gerne vil have fat i bogen:
Bestil 29 nye venner

3boger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT