Cremet avokado-pasta med pesto og parmesan

0

Når Ellinor og jeg er alene hjemme, så har jeg tendens til at søge mod de nemme løsninger, når der skal laves aftensmad. Én af de retter, som jeg har lavet igen og igen er den her cremet pasta med avokado, pesto og parmesan. Den er en favorit hos både Ellinor og jeg. Det bedste ved den (udover smagen) er, at den ikke tager mere end 10 minutter at lave. Faktisk er det at koge pastaen det mest tidskrævende, så hvis det skal gå lynhurtigt, så kan du vælge en frisk pasta – så er der hurtig hverdagsaftensmad på fem minutter. Jeg damper gerne et par frosne buketter broccoli med i de sidste minutter af pastaens kogetid. Det er det nemmeste og hurtigste måltid, jeg kan lave. Avokadopasta smager så godt, og det er et sundt måltid for både mor og barn.

2 personer
Det skal du bruge:

  • 250 g spaghetti (jeg bruger fuldkornspaghetti)
  • 1-2 avokadoer
  • 0,5-1 dl vand fra pastaen
  • 1 spsk. pesto
  • 1 tsk. citronsaft
  • Parmesan
  • Salt og peber

Sådan laver du en cremet pasta med avokado, pesto og parmesan:
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Kom avokado, pesto, citronsaft, salt og peber i en blender. Kom lidt af kogevandet ved og blend til en cremet konsistens. Juster konsistensen med mere kogevand. Smag avokadocremen til. Vend den sammen med den kogte pasta og drys med parmesan og friskkværnet peber. Server med det samme.

avokadopasta_2avokadopasta_1avokadopasta_6

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

SENESTE

Morgenmadsmuffins med rabarber, dadler og chiafrø
24. juni 2017
Luksus S’mores – Sommerens bedste dessert
21. juni 2017
Pull apart brød med persille-hvidløgssmør
19. juni 2017
Rabarbercrumble – sprød, sød og syrlig
16. juni 2017
Nudelsalat med sommergrøntsager og tahindressing
13. juni 2017

INSTAGRAM

FACEBOOK