Grønsagsjuice med fennikel og spinat

0

Når der skal laves friskpresset juice i vores lille hjem, så er vi ikke altid helt enige om, hvad det skal indeholde, og hvordan det skal smage. Derfor har min kæreste og jeg indgået et kompromis! Så når vi laver juice, så laver vi en super sund grøntsagsjuice, der smager rigtigt godt, og så laver vi en juice, der primært består af gulerødder og appelsiner, og så giver vi den gerne lidt ekstra smag med passionsfrugt, ingefær og citron. Denne grønne juice er én af de meget sunde juicer, der primært indeholder grøntsager. I dette tilfælde fennikel, ingefær og spinat. Og den smager super godt. Juster selv smagen med mere eller mindre citron og ingefær.

2-3 store glas
Det skal du bruge:

  • 100g babyspinat
  • 1 stor fennikel
  • 1 appelsin
  • 1 lime
  • 1 citron
  • 3-4 cm ingefær

 

Sådan laver du en grønsagsjuice:
Skyl spinat og fennikel. Skræl appelsin, citron, lime og ingefær. Kom det hele i en juicepresser. Nyd den friskpressede juice med det samme.

Groensagsjuice-1

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Småkager med lakrids, tranebær og hvid chokolade
11. december 2017
Kålsalat med tranebær og tahindressing
6. december 2017
Hjemmebagte kanelgifler – opskriften på de bedste kanelgifler
30. november 2017
Koldhævede gulerodsbrud + video af hvordan du former gulerodsbrud
23. november 2017
Kiksekage med chokolade, smør og hjemmebagte vaniljekiks
17. november 2017

FACEBOOK