Chokoladepasta

Elsker du chokolade? Så skal du prøve denne dessert. Det vil helt sikkert vække opsigt! Pastaen smager dejligt krydret og dejligt af chokolade, og så er det et nyt og spændende alternativ til chokoladekagen. Jeg serverer den med en kugle god vaniljeis, akaciehonning, hakkede pistacienødder og frisk mynte.

Til 4 personer
Det skal du bruge:

  • 250g hvedemel
  • 100g god kakao
  • 25g sukker
  • En knivspids kanel
  • 4 æg
  • ½ tsk. vaniliepulver
  • 4 tsk. akaciehonning
  • 4 spsk. hakkede pistacienødder


Sådan laver du chokoladepasta:

Sigt mel og kakao ned i en skål og rør sukker, kanel og vaniljepulver i. Vend blandingen ud på bordet og lav en fordybning i den. Kom æggene i fordybningen. Bland og ælt det til en glat dej. Rul dejen ud på en melet flade til den har en tykkelse på ca. 3mm.  Skær dejen ud til pastastrimler, der er ca. 2 cm i bredden og 20 cm lange. Du kan også bruge en pastamaskine til at rulle din dej ud på.

Kog pastaen i usaltet vand i ca. 3 minutter. Lad den dryppe af i en si. Pastaen skal være lun, når den serveres. Fordel pastaen på 4 tallerkner og drys det med akaciehonningen og pistacienødderne.

Velbekomme!

Chokoladepasta

Chokoladepasta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT