Elsker du chokolade? Så skal du prøve denne dessert. Det vil helt sikkert vække opsigt! Pastaen smager dejligt krydret og dejligt af chokolade, og så er det et nyt og spændende alternativ til chokoladekagen. Jeg serverer den med en kugle god vaniljeis, akaciehonning, hakkede pistacienødder og frisk mynte.
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 250g hvedemel
- 100g god kakao
- 25g sukker
- En knivspids kanel
- 4 æg
- ½ tsk. vaniliepulver
- 4 tsk. akaciehonning
- 4 spsk. hakkede pistacienødder
Sådan laver du chokoladepasta:
Sigt mel og kakao ned i en skål og rør sukker, kanel og vaniljepulver i. Vend blandingen ud på bordet og lav en fordybning i den. Kom æggene i fordybningen. Bland og ælt det til en glat dej. Rul dejen ud på en melet flade til den har en tykkelse på ca. 3mm. Skær dejen ud til pastastrimler, der er ca. 2 cm i bredden og 20 cm lange. Du kan også bruge en pastamaskine til at rulle din dej ud på.
Kog pastaen i usaltet vand i ca. 3 minutter. Lad den dryppe af i en si. Pastaen skal være lun, når den serveres. Fordel pastaen på 4 tallerkner og drys det med akaciehonningen og pistacienødderne.
Velbekomme!