Efterårssalat

Frisk efterårssalat

0

Et måltid er altid lidt mere fuldendt, når der serveres en lækker salat til. Denne salat er frisk og har både bløde og sprøde elementer. Dressingen giver en dejlig sød og syrlig smag til de skønne ingredienser. Salaten kan serveres til det meste og kan også sagtens fungere som et frokostmåltid i sig selv.

Det skal du bruge:

  • 1 hjertesalat
  • 1 avokado
  • ½ granatæble
  • 1 pære
  • Nødder og kerner efter behag

Dressing:

  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • 2 spsk. blommeeddike
  • 1 tsk. akaciehonning


Sådan laver du en frisk efterårssalat:

Snit hjertesalaten. Skyl den og kom den i en skål. Pil kernerne ud af granatæblet og skær pæren i mundrette stykker. Bland det sammen i skålen. Skær avokadoen ud i tern og vend den herefter i salaten. Rør dressingen sammen og bland den i. Drys med kerner og nødder.

Efterårssalat

Efterårssalat

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018