Frisk efterårssalat

Et måltid er altid lidt mere fuldendt, når der serveres en lækker salat til. Denne salat er frisk og har både bløde og sprøde elementer. Dressingen giver en dejlig sød og syrlig smag til de skønne ingredienser. Salaten kan serveres til det meste og kan også sagtens fungere som et frokostmåltid i sig selv.

Det skal du bruge:

  • 1 hjertesalat
  • 1 avokado
  • ½ granatæble
  • 1 pære
  • Nødder og kerner efter behag

Dressing:

  • 3 spsk. koldpresset olivenolie
  • 2 spsk. blommeeddike
  • 1 tsk. akaciehonning


Sådan laver du en frisk efterårssalat:

Snit hjertesalaten. Skyl den og kom den i en skål. Pil kernerne ud af granatæblet og skær pæren i mundrette stykker. Bland det sammen i skålen. Skær avokadoen ud i tern og vend den herefter i salaten. Rør dressingen sammen og bland den i. Drys med kerner og nødder.

Efterårssalat

Efterårssalat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
GEORG JENSENS VEJ 6A
8600 SILKEBORG
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT