Madblog Cathrine Brandt Friskpresset Juice

Friskpresset juice

2

Hos mine forældre står der altid friskpresset juice i køleskabet. Min mor er den heldige ejer af en juicer, og hun bruger den flittigt – til vore andres glæde. Friskpresset juice bliver man hurtigt afhængig af, og så er det fantastisk at lave, da det kan varieres i det uendelige. Når vi presser juice forsøger vi at lave en C-vitaminbombe. Denne juice er lavet på en masse skønne grøntsager og frugter, der tilsammen giver en frisk og lækker juice. Den kan holde sig på køl i et par dage.

Hvis du ingen juicer har, så kan du lave en smoothie, der også er fyldt med vitaminer og mineraler. Jeg har ingen mængder skrevet på, men vi bruger primært en masse gulerødder og spæder op med  resten af frugter og grøntsagerne. Brug gerne økologiske frugter og grøntsager, da de ofte er mere smagfulde og saftige. God fornøjelse med at finde din helt egen favorit juice.

Det skal du bruge til denne juice:
Gulerødder
Appelsiner
Æbler
Ananas
Rødbeder
Granatæble
Havtorn
Ingefær

Madblog Cathrine Brandt Friskpresset Juice

Madblog Cathrine Brandt Friskpresset Juice

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
  1. Marianne

    Hej Cathrine. Jeg fik lidt af din hjemmelavede juice på Gartnergården i torsdags. Fantastisk oplevelse. Har du en opskrift på den? Noget med gulerødder, ingefær

  2. Hej Marianne.
    Jeg er glad for, at du kunne lide juicen, og jeg håber, at du havde en god tur på Gartnergården.
    Juicen indeholdte: 1kg gulerødder, 2-3 appelsiner, 1 citron og 1-2 cm ingefær :).
    Jeg bruger gerne økologiske frugter og grøntsager til mine juicer, så behøver jeg nemlig ikke at skrælle hverken ingefær eller gulerødder.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018
Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018
Koldhævede bløde gærboller
24. maj 2018