Friskpresset juice

Hos mine forældre står der altid friskpresset juice i køleskabet. Min mor er den heldige ejer af en juicer, og hun bruger den flittigt – til vore andres glæde. Friskpresset juice bliver man hurtigt afhængig af, og så er det fantastisk at lave, da det kan varieres i det uendelige. Når vi presser juice forsøger vi at lave en C-vitaminbombe. Denne juice er lavet på en masse skønne grøntsager og frugter, der tilsammen giver en frisk og lækker juice. Den kan holde sig på køl i et par dage.

Hvis du ingen juicer har, så kan du lave en smoothie, der også er fyldt med vitaminer og mineraler. Jeg har ingen mængder skrevet på, men vi bruger primært en masse gulerødder og spæder op med  resten af frugter og grøntsagerne. Brug gerne økologiske frugter og grøntsager, da de ofte er mere smagfulde og saftige. God fornøjelse med at finde din helt egen favorit juice.

Det skal du bruge til denne juice:
Gulerødder
Appelsiner
Æbler
Ananas
Rødbeder
Granatæble
Havtorn
Ingefær

Madblog Cathrine Brandt Friskpresset Juice

Madblog Cathrine Brandt Friskpresset Juice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 comments on “Friskpresset juice”

  1. Hej Marianne.
    Jeg er glad for, at du kunne lide juicen, og jeg håber, at du havde en god tur på Gartnergården.
    Juicen indeholdte: 1kg gulerødder, 2-3 appelsiner, 1 citron og 1-2 cm ingefær :).
    Jeg bruger gerne økologiske frugter og grøntsager til mine juicer, så behøver jeg nemlig ikke at skrælle hverken ingefær eller gulerødder.

  2. Hej Cathrine. Jeg fik lidt af din hjemmelavede juice på Gartnergården i torsdags. Fantastisk oplevelse. Har du en opskrift på den? Noget med gulerødder, ingefær

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT