Gin og tonic med appelsin, anis og vanilje

1

Gin og tonic. Enten så elsker man det, eller også så er man absolut ikke fan. Sådan er min opfattelse af den letbitre drink. Før jeg blev gravid, var jeg absolut ikke fan. Under min graviditet skiftede jeg dog mening. Jeg glædede mig til, at jeg ikke længere var gravid, så jeg kunne drikke en gin og tonic. Mærkeligt! Nu er gin og tonic min foretrukne drink, og jeg er blevet vild med at eksperimentere med mange forskellige kombinationer af den ellers så simple drink. I sommermånederne er min favorit helt simpel: gin, tonic og en skive agurk. Friskt og lækkert. Men når nu efteråret er startet, og de koldere måneder banker på, så glæder jeg mig til at nyde min gin og tonic med appelsinskal, anis og en vaniljestang. Perfekt krydret og fuld af smag. Jeg har faktisk lavet min egen tonic-sirup, der passer perfekt til mine to favorit gin og tonics. De opskrifter må jeg vist hellere få delt med jer snarest.

Det skal du bruge til at lave en efterårs gin og tonic:

  • Gin
  • Tonic
  • Appelsinskal fra en økologisk appelsin
  • Anis
  • Vaniljestang (jeg gemmer altid vaniljestængerne, når jeg har brugt kornene – de er perfekte i den her drink)
  • Isterninger

Sådan laver du en smagfuld gin og tonic:
Bland en gin og tonic. Kom isterninger, en anisstjerne, en skive appelsinskal og en stang vanilje i og server.

gintonic_2gintonic_1gintonic_4

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

INSTAGRAM

SENESTE

Svampet mandelkage med hytteost
19. september 2018
Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018
Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018