Gin og tonic. Enten så elsker man det, eller også så er man absolut ikke fan. Sådan er min opfattelse af den letbitre drink. Før jeg blev gravid, var jeg absolut ikke fan. Under min graviditet skiftede jeg dog mening. Jeg glædede mig til, at jeg ikke længere var gravid, så jeg kunne drikke en gin og tonic. Mærkeligt! Nu er gin og tonic min foretrukne drink, og jeg er blevet vild med at eksperimentere med mange forskellige kombinationer af den ellers så simple drink. I sommermånederne er min favorit helt simpel: gin, tonic og en skive agurk. Friskt og lækkert. Men når nu efteråret er startet, og de koldere måneder banker på, så glæder jeg mig til at nyde min gin og tonic med appelsinskal, anis og en vaniljestang. Perfekt krydret og fuld af smag. Jeg har faktisk lavet min egen tonic-sirup, der passer perfekt til mine to favorit gin og tonics. De opskrifter må jeg vist hellere få delt med jer snarest.
Det skal du bruge til at lave en efterårs gin og tonic:
- Gin
- Tonic
- Appelsinskal fra en økologisk appelsin
- Anis
- Vaniljestang (jeg gemmer altid vaniljestængerne, når jeg har brugt kornene - de er perfekte i den her drink)
- Isterninger
Sådan laver du en smagfuld gin og tonic:
Bland en gin og tonic. Kom isterninger, en anisstjerne, en skive appelsinskal og en stang vanilje i og server.
[…] og friskkværnet peber. Og én med masser af appelsin, anis og vanilje, så den passer perfekt til den her gin og tonic, som jeg særligt elsker i de kolde […]