Gin og tonic med appelsin, anis og vanilje

Gin og tonic. Enten så elsker man det, eller også så er man absolut ikke fan. Sådan er min opfattelse af den letbitre drink. Før jeg blev gravid, var jeg absolut ikke fan. Under min graviditet skiftede jeg dog mening. Jeg glædede mig til, at jeg ikke længere var gravid, så jeg kunne drikke en gin og tonic. Mærkeligt! Nu er gin og tonic min foretrukne drink, og jeg er blevet vild med at eksperimentere med mange forskellige kombinationer af den ellers så simple drink. I sommermånederne er min favorit helt simpel: gin, tonic og en skive agurk. Friskt og lækkert. Men når nu efteråret er startet, og de koldere måneder banker på, så glæder jeg mig til at nyde min gin og tonic med appelsinskal, anis og en vaniljestang. Perfekt krydret og fuld af smag. Jeg har faktisk lavet min egen tonic-sirup, der passer perfekt til mine to favorit gin og tonics. De opskrifter må jeg vist hellere få delt med jer snarest.

Det skal du bruge til at lave en efterårs gin og tonic:

  • Gin
  • Tonic
  • Appelsinskal fra en økologisk appelsin
  • Anis
  • Vaniljestang (jeg gemmer altid vaniljestængerne, når jeg har brugt kornene - de er perfekte i den her drink)
  • Isterninger

Sådan laver du en smagfuld gin og tonic:
Bland en gin og tonic. Kom isterninger, en anisstjerne, en skive appelsinskal og en stang vanilje i og server.

gintonic_2gintonic_1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One comment on “Gin og tonic med appelsin, anis og vanilje”

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT