Grønsagsjuice med fennikel og spinat

0

Når der skal laves friskpresset juice i vores lille hjem, så er vi ikke altid helt enige om, hvad det skal indeholde, og hvordan det skal smage. Derfor har min kæreste og jeg indgået et kompromis! Så når vi laver juice, så laver vi en super sund grøntsagsjuice, der smager rigtigt godt, og så laver vi en juice, der primært består af gulerødder og appelsiner, og så giver vi den gerne lidt ekstra smag med passionsfrugt, ingefær og citron. Denne grønne juice er én af de meget sunde juicer, der primært indeholder grøntsager. I dette tilfælde fennikel, ingefær og spinat. Og den smager super godt. Juster selv smagen med mere eller mindre citron og ingefær.

2-3 store glas
Det skal du bruge:

  • 100g babyspinat
  • 1 stor fennikel
  • 1 appelsin
  • 1 lime
  • 1 citron
  • 3-4 cm ingefær

 

Sådan laver du en grønsagsjuice:
Skyl spinat og fennikel. Skræl appelsin, citron, lime og ingefær. Kom det hele i en juicepresser. Nyd den friskpressede juice med det samme.

Groensagsjuice-1

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018