Grønsagsjuice med fennikel og spinat

0

Når der skal laves friskpresset juice i vores lille hjem, så er vi ikke altid helt enige om, hvad det skal indeholde, og hvordan det skal smage. Derfor har min kæreste og jeg indgået et kompromis! Så når vi laver juice, så laver vi en super sund grøntsagsjuice, der smager rigtigt godt, og så laver vi en juice, der primært består af gulerødder og appelsiner, og så giver vi den gerne lidt ekstra smag med passionsfrugt, ingefær og citron. Denne grønne juice er én af de meget sunde juicer, der primært indeholder grøntsager. I dette tilfælde fennikel, ingefær og spinat. Og den smager super godt. Juster selv smagen med mere eller mindre citron og ingefær.

2-3 store glas
Det skal du bruge:

  • 100g babyspinat
  • 1 stor fennikel
  • 1 appelsin
  • 1 lime
  • 1 citron
  • 3-4 cm ingefær

 

Sådan laver du en grønsagsjuice:
Skyl spinat og fennikel. Skræl appelsin, citron, lime og ingefær. Kom det hele i en juicepresser. Nyd den friskpressede juice med det samme.

Groensagsjuice-1

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018
Koldhævede bløde gærboller
24. maj 2018
Foccacia med timian
12. maj 2018