Guide til spisesteder i Pisa

Sol, sommer, god mad og tid til bare at være i hinandens selskab. Det var lige nøjagtigt det, jeg havde brug for, og som jeg fik, da min kæreste og jeg tog en uge til Norditalien i starten af juni måned. Først to dage i Pisa, derefter tre dage i Firenze for så at slutte af med to dage på stranden i Viareggio. Det kunne ikke have været mere perfekt. I to indlæg vil jeg gerne dele særligt godt restauranter, isboder og andre lækre steder med Jer fra både Pisa og Firenze.

Lad os starte med Pisa. Vi brugte Pisa til at komme helt ned i tempo, spise god pasta, salat og is, og så så vi selvfølgelig det Skæve Tårn. En weekendtur til Pisa er perfekt – jeg kunne ikke forestille mig at bruge mange flere dage der. Men togforbindelserne fra Pisa til f.eks. Firenze, Livorno og Lucca er god, så tag bare af sted i en uge og oplev flere steder i Norditalien.

Her kan du bo
Vi boede på Hotel Victoria inde midt i Pisa Centrum lige ved floden Arno. Flotte herskabelige værelser, god morgenmad, perfekt placering i byen og en rigtig lækker tagterrasse, hvor du kan nyde solen. Find Hotel Victoria her.

Pisa_10Pisa’s bedste is
Vi spiste meget is i Italien! I Viareggio fik vi fantastisk is hos GROM. Men Pisa bød også på super lækker is. Besøg Orö, der laver italiensk is på rene og gerne økologiske råvarer. Her har du også mulighed for at få mikset lige den variant, du allerhelst vil have. Jeg fik hvid chokolade i min jordbærsorbet – og det var godt!
Adresse: Via S. Bernado 35 i det sydøstlige hjørne af Piazza Chiara Gambacorti.

Pisa_6

Pisa_7

Spis frokost eller aftensmad i ægte italiensk stemning
Noget af det bedste mad, vi fik på vores tur, var hos Numeroundici 11. Vi spiste der hele to gange. Begge gange i selskab med italienere, der nød deres frokost og frokostpause her. Bestil en af retterne fra tavlen. Deres pasta var simpel, lækker og helt perfekt. Eller bland din egen salat fra salatdisken. Det var i særdeleshed en god salat! Jeg ville så gerne have smagt deres hjemmebagte kager også, men appetitten var der ikke til det, desværre. Vandet er gratis og maden er billig, så du kan få en fantastisk frokost eller aftensmåltid til et meget lille beløb.
Besøg stedets hjemmeside her.

Pisa_2

Pisa_3

Tag en kaffepause
Er du på udkig efter et hipt sted med rigtig god kaffe, lækre kager eller et godt morgenmåltid, så besøg Filter Coffee Lab. Her drak vi god kaffe og spiste en second breakfast. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik smagt deres kager. Cheesecake, brownie, crossainter….. Cafeen ligger ikke langt fra det Skæve Tårn, så køb en ekstra kaffe med To Go, og nyd den på græsplænen ved det Skæve Tårn, mens solen varmer kinderne.
Besøg stedets hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT