Julegaven til ham og hende, der elsker at bage

Bedre sent end aldrig. Måske du fortsat mangler lidt inspiration til den julegave, der skal gives til din bageglade mor, far, søster, ven eller onkel?

Det kan jeg hjælpe med! Mit køkken er fuld af bageudstyr, jeg ikke kan undvære - og som er i brug ugentligt. Det er det vigtigste for mig, når jeg køber udstyr til min bagning, at det er af topkvalitet og hjælper mig til at få de resultater, jeg ønsker i min bagning. Hvad end det er surdejsbrød, nemme boller eller lækre kager.

Hermed et par håndfulde af noget af det, jeg finder frem og bruger oftest i mit køkken.

9 uundværlige bageudstyr, der gør din bagning endnu sjovere og bedre
Indholder reklamelinks - til andre og egen webshop

1: Digtial køkkenvægt. Bagning kræver præcision. En pålidelig vægt er derfor et must. Den her køkkenvægt kan veje fra 1 g til 15 kg, den har en stor overflade og holder sig tændt længe. Perfekt!

2: Dejsnitter. Håndværk og kvalitet samlet i ét. Jeg manglede en god, flot og effektiv dejsnitter, når jeg skulle snitte mine brød. Derfor har jeg lavet en selv i samarbejde med min lokale snedker og smed. Den hjælper mig til at lave flotte snit i mine brød, så de får de optimale betingelser for at hæve og udvikle sig under bagning.

3: Hævekurv. En brøddejs bedste ven. Her får dejen den optimale støtte, mens den hæver og fermenterer færdig. Hævekurven fås til både runde, ovale, store og små brød.

4: Vinklet dejspatel. Til at fordele deje i forme, smøre remonce ud med og 1000 andre ting. Det helt enkle værktøj, der gør mange ting meget nemmere.

5: Bagestål. Vil du gerne bage luftige boller, sprøde pizzaer og pitabrød, der popper? Så er bagestålet svaret. Jeg har brugt mit ugentligt i flere år.

6: Dejspatel. Endnu en ting, jeg manglede til min bagning. En dejspatel til at forme mine deje med. Jeg havde store krav til den. Det er lykkes at lave! Jeg bruger min dejspatel til at forme mine brøddeje med og dele deje til boller og portioner. Alle, der kan lide at bage, bør have sådan en.

7: Køkkenmaskine. Hvis du kender én, der skal have en ekstra god jul i år, så kunne en røremaskine være en ide. Når man først har haft en god maskine i sit køkken, så bliver den aldrig til at leve uden igen. Jeg bruger min køkkenmaskine flere gange om ugen. Jeg er så glad for den!

8: Termometer. Både når der bages kager og brød, så er temperaturer afgørende. Et godt termometer er derfor ikke til at undvære.

9: Challenger Bread Pan. Den her bandit har løftet min brødbagning til helt nye højder! Den vil blive din bedste (bage)ven for altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 comments on “Julegaven til ham og hende, der elsker at bage”

  1. Hej Cathrine, jeg bruger dine hævekurve rigtig meget og er glad for dem! Har lige et spørgsmål; på det seneste er mine deje begyndt at vokse ud af hævekurven. Jeg følger din pro-opskrift fra “Surdej”, og dejmassen passer fint når jeg sætter på køl. Men fermenteringen ser ud til at fortsætte efter dejen bliver sat på køl.
    Jeg har et brød i køleskaber nu, og det er “vokset” to cm ud af formen på 12 timer 🙂

    1. Hej Christian

      Så vil jeg klart anbefale dig at hæve dine deje lidt mindre inden, du kommer dem på køl. Så vil du få en vildere krumme.

      God bagelyst,
      Cathrine

  2. Hei
    Stor fan av dine oppskrifter! Jeg lurte på om du kommer til å starte med å sende produkter til Norge i nærmeste fremtid?

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
VESTRE LANGGADE 1
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT