Lær mig at kende

I er mange, der følger med hver eneste dag herinde. Og det gør mig så glad! Det er fantastisk, at I deler min begejstring for gode råvarer, bagning og lækker mad. De seneste måneder er I flere og flere, der er begyndt at følge med - både herinde og på min Instagramprofil. Derfor tænker jeg, at en lille præsentation af mig selv er på sin plads. Det er lidt hyggeligere, når man kender personen bag bloggens mange opskrifter. Her får i 11 mere eller mindre vigtige ting om mig.

Og så fandt jeg ud af, at jeg praktisk talt ikke har nogle billeder af mig selv, hvor Ellinor ikke er med på. Så derfor får I et billede af os begge 🙂

 • Jeg har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme og Forebyggelse. En uddannelse som jeg er rigtig glad for, og som også ligger til grunde for mit arbejde i dag.
 • Jeg arbejder selvstændigt i min egen lille virksomhed. Måske jeg skulle skrive et indlæg om, hvad jeg egentligt arbejder med?
 • Min kæreste og jeg har været sammen i otte år. For tre år siden købte vi et hus sammen i vores hjemby.
 • Jeg er mor til Ellinor på 1,5 år, og jeg er gravid med en lillebror- eller søster, som vi forventer ankommer til august.
 • Jeg har et (lidt for) nært forhold til min surdej. Den har boet hos os i små fem år, og jeg elsker det brød, jeg kan bage med den.
 • Jeg er en tidsoptimist af dimensioner. Jeg tror altid, at jeg liiige kan nå det ene eller det andet inden, at jeg skal ud af døren. Det resultater som oftest i, at jeg kommer i sidste øjeblik eller lidt for sent. Det vil jeg så gerne blive bedre til!
 • Jeg er 25 år.
 • Vi har ikke noget fjernsyn, og har ikke haft det i flere år. Folk kommenterer det som oftest, når de besøger vores hjem for første gang. Jeg savner aldrig et fjernsyn - hvis vi havde et, så ville jeg se alt for meget dårligt TV.
 • Aftenen bruger jeg til gengæld rigtigt gerne på at strikke. Ellinor har en ualmindeligt stor garderobe af strikkede trøjer og veste. Mit næste projekt er at strikke noget til mig selv. Del endelig gode ideer til flotte striktrøjer eller andre uundværlige strikkeprojekter.
 • Jeg har aldrig smagt en McDonalds Burger. (Jeg var nødt til at Google, hvordan McDonalds staves korrekt - pinligt)
 • 9 ud af 10 dage er det min kæreste, der laver aftensmad hjemme hos os. Jeg ved ikke helt, hvordan det er endt sådan. Men jeg sætter stor pris på det. Det er omvendt altid mig, der laver morgenmad, frokost og bager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT