Lær mig at kende

0

I er mange, der følger med hver eneste dag herinde. Og det gør mig så glad! Det er fantastisk, at I deler min begejstring for gode råvarer, bagning og lækker mad. De seneste måneder er I flere og flere, der er begyndt at følge med – både herinde og på min Instagramprofil. Derfor tænker jeg, at en lille præsentation af mig selv er på sin plads. Det er lidt hyggeligere, når man kender personen bag bloggens mange opskrifter. Her får i 11 mere eller mindre vigtige ting om mig.

Og så fandt jeg ud af, at jeg praktisk talt ikke har nogle billeder af mig selv, hvor Ellinor ikke er med på. Så derfor får I et billede af os begge 🙂

 • Jeg har en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme og Forebyggelse. En uddannelse som jeg er rigtig glad for, og som også ligger til grunde for mit arbejde i dag.
 • Jeg arbejder selvstændigt i min egen lille virksomhed. Måske jeg skulle skrive et indlæg om, hvad jeg egentligt arbejder med?
 • Min kæreste og jeg har været sammen i otte år. For tre år siden købte vi et hus sammen i vores hjemby.
 • Jeg er mor til Ellinor på 1,5 år, og jeg er gravid med en lillebror- eller søster, som vi forventer ankommer til august.
 • Jeg har et (lidt for) nært forhold til min surdej. Den har boet hos os i små fem år, og jeg elsker det brød, jeg kan bage med den.
 • Jeg er en tidsoptimist af dimensioner. Jeg tror altid, at jeg liiige kan nå det ene eller det andet inden, at jeg skal ud af døren. Det resultater som oftest i, at jeg kommer i sidste øjeblik eller lidt for sent. Det vil jeg så gerne blive bedre til!
 • Jeg er 25 år.
 • Vi har ikke noget fjernsyn, og har ikke haft det i flere år. Folk kommenterer det som oftest, når de besøger vores hjem for første gang. Jeg savner aldrig et fjernsyn – hvis vi havde et, så ville jeg se alt for meget dårligt TV.
 • Aftenen bruger jeg til gengæld rigtigt gerne på at strikke. Ellinor har en ualmindeligt stor garderobe af strikkede trøjer og veste. Mit næste projekt er at strikke noget til mig selv. Del endelig gode ideer til flotte striktrøjer eller andre uundværlige strikkeprojekter.
 • Jeg har aldrig smagt en McDonalds Burger. (Jeg var nødt til at Google, hvordan McDonalds staves korrekt – pinligt)
 • 9 ud af 10 dage er det min kæreste, der laver aftensmad hjemme hos os. Jeg ved ikke helt, hvordan det er endt sådan. Men jeg sætter stor pris på det. Det er omvendt altid mig, der laver morgenmad, frokost og bager.

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

INSTAGRAM

SENESTE

Svampet mandelkage med hytteost
19. september 2018
Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018
Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018