Min nye E-bog: Slow - Fast Food Favoritter med Surdej

Nu er den her! Min nye E-bog Slow Fast Food - find den her. Her får du mine bedste opskrifter på hotdog brød, burgerboller, toastbrød, pølsehorn, pizza og pitabrød - alle bagt med surdej.

Jeg introducerer dig for en sød surdej, og gennemgår nye metoder til at bage bløde og søde brød på.

Bogen har jeg arbejdet på i de seneste måneder, og jeg har ikke tal på, hvor mange smørrige deje, jeg har æltet og bagt for at finde frem til det perfekte resultat.

Jeg er SÅ stolt over den her nye bog. Min ambition er at vise, at surdej kan bruges til at bage så meget andet end skønne surdejsbrød og luftige surdejsboller med. Slow kommer på samme tidspunkt som en udvidet udgave af min første E-bog Surdej, som jeg, med hjælp fra jeres mange spørgsmål, har skrevet 14 ekstra sider til med endnu mere viden, tilføjet to nye opskrifter og fire ekstra videoer.

E-bogen Slow er en lillesøster til min første E-bog Surdej, som er en gennemført introduktion og guide til dig, der gerne vil prøve kræfter med den spændende surdejsverden. I Surdej får du en guide til at lave din egen surdej samt syv opskrifter på mine allerbedste opskrifter på surdejsbrød, boller, rugbrød og knækbrød.

Her kan jeg passende få sagt STORT tak for den fantastiske modtagelse, som Surdej har fået. I er så mange, der allerede er blevet ligeså bidt af surdej, som jeg selv. Det er fantastisk! Jeres spørgsmål og behov for mere viden har gjort, at jeg har udvidet Surdej en del. Nu finder I også svar på, hvad I skal gøre med jeres surdej, når I holder bagepauser eller er på ferie, hvordan I får surdejsbagningen til at passe bedst ind i hverdagen, og hvad I gør, hvis jeres surdej ikke opfører sig, som I regnede med. Derudover får I også opskriften på nemme begynder boller og det lækreste Pro surdejsbrød med sesamfrø.

Nu glæder jeg mig til at følge med i jeres bagning af vores allesammens fast food favoritter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 comments on “Min nye E-bog: Slow - Fast Food Favoritter med Surdej”

 1. Hej Camilla.
  Jeg har købt denne bog, og ville lave dine burger boller ☺️
  Skal de koldhæves? Eller ville man godt kunne hæve den bare de ca 8 timer på dagen også bage dem om aften ? 😅

  Tak for sin surdejs bog også! Har aldrig kunne holde en surdej, men nu virker det bare så nemt 😜
  Hilsen Nanna

  1. Hej Nanna

   Du kan godt skippe koldhævningen. Du får dog væsentligt mere smag i dit bagværk, hvis du lader det koldhæve.

   Hvor er jeg glad for, at min bog surdej har hjulpet dig godt i gang med surdejsbagningen.

   God bagelyst,
   Cathrine

 2. Hej Cathrine.
  Har du nogen erfaring med at lade fx burgerbollerne eller pølsehornene hæve i bøtten natten over, og så først forme dem dagen efter?

 3. Hej Cathrine!
  Jeg har bagt pølsehornene med den søde surdej, og de blev perfekte😊. Da de ikke længere var lune, syntes jeg dog at smagen blev lidt for sød - jeg vil derfor spørge om jeg kan nøjes med at putte sukker i surdejen og så undlade noget af de 30 gram sukker i selve dejen? Eller har sukkeret en kemisk betydning, også her?

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT