Morgenmadsglas med yoghurt, mandelsmør og granola

4

Når morgenmaden er pæn, så er appetitten altid lidt bedre. Små glas med yoghurt, granola og hindbær i lag ser både fine ud på et brunch-bord, men gør også glad på hyggelige hverdage. Jeg spiser det også gerne som et lille mellemmåltid eller en sund dessert. Morgenmadsserveringen er supernem at lave, og jeg garanterer, at det ikke tager meget længere end at koge en havregrød. Morgenmadsglasset kan forberedes aftenen før. Om morgenen topper du yoghurten med den bedste, sprøde granola, og så har du hurtig morgenmad, der også nemt kan tages med på farten. Jeg er begejsret!

2 personer
Det skal du bruge:

Sådan laver du lækre morgenmadsglas med yoghurt og granola:
Kom yoghurt i bunden af dit glas – jeg bruger 160 ml Weck glas, som jeg køber lige her. Kom hindbær, lidt mandelsmør og granola ovenpå og forsæt lagene til du har den ønsket portion morgenmad. Top med lidt granola. Server og nyd.

Tip: Mandelsmør er lidt dyrt, men det er meget drøjt i bryg. Et glas mandelsmør holder 2-3 måneder herhjemme.

Indlægget indeholder affiliate link.

muesli_morgenmadglas_6muesli_morgenmadglas_4

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
  1. Meget dejlig og sund morgenmad 🙂
    Det må jeg bestemt prøve.

    Hvis du afholder giveaways så vil jeg gerne dele på min nye blog:
    “Giveaways i Danmark”.

    God weekend og tak for inspirationen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018