Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbedehummus

0

Denne rødbedehummus er et rigtig lækkert supplement til den traditionelle hummus. Rødbederne tilfører en dejlig sødme. Den er super nem at lave, og så er det et rigtigt sundt pålæg til brødet.

Rødbedehummus fungerer også fantastisk som dip til grøntsager eller i en sandwich til madpakken.

Det skal du bruge:

  • 125g skrællede rødbede
  • 200g udblødte kikærter
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 dl yoghurt
  • 0,75 dl koldpresset olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. frisk citronsaft
  • Salt
  • Peber


Sådan laver du rødbedehummus:

Skræl rødbederne og skær dem i mindre tern. Kog dem sammen med kikærterne i ca. 30 minutter. Kom alle ingredienserne i en skål og blend dem til en homogen hummus. Smag til med salt og peber og opbevar det i et lufttæt beholder.

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018