Spidskålswrap med ærtemos

0

Sammen med det skønne solskin, lange og lyse dage, så bringer sommeren også en masse friske og lækre grøntsager med sig. Spidskålet er ét af dem, og hvis jeg skulle vælge en favorit grøntsag, så ville spidskålet nok være den. Når sommeraftener er lune, så har man vel egentligt mere lyst til at være udenfor og nyde det, end at stå i køkkenet og lave mad. Derfor har jeg tænkt mig at spise spidskålswraps adskillige gange i løbet af sommeren. Spidskålswrap er en sund og mættende aftensmad, der hurtigt og nemt kan laves. Kom dit favoritfyld i din spidskålswraps og brug også gerne de grøntsager, du allerede har i køleskabet. Lav gerne rigeligt, så du også har til en nem og sund madpakke dagen efter.

2 personer
Det skal du bruge:

  • 1 spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 majskolbe
  • 1 rødløg
  • 200g frosne ærter
  • Flanksteak
  • 1 dl brune ris
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. citronsaft

 

Sådan laver du spidskålswraps: Kog risene efter anvisningen på pakken. Skær grøntsagerne i mundrette stykker. Kom de frosne ærter i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad ærterne trække i vandet i ca. 1 minut. Hæld vandet fra ærterne og tilsæt hvidløg, citronsaft, salt og peber og blend ærterne til en grov mos. Kog majskolben i letsaltet vand og skær majsene fra kolben inden servering. Tilbered kødet og skær det i mundrette stykker. Server aftensmaden i små skåle, så hele familien kan lave deres egen favorit spidskålswrap.

Spidskaelswrap-1

Spidskaelswrap-2

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018
Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018
Koldhævede bløde gærboller
24. maj 2018