Vandmelonsalat med spidskål og feta

0

Sommeren er fantastisk! Jeg elsker alle de frugter og grøntsager, som man har til rådighed, når sommeren er på sit højeste. Og det er med at udnytte de skønne varer, så længe de er der. Derfor lavede jeg denne vandmelonsalat med sprød, dansk spidskål. Vandmelonen er perfekt i en salat grundet dens sødme og saftighed. Spidskålet giver sprødhed og bid til salaten, der sammen med en god kofeta, et frisk, dansk rødløg og ristet græskarkerner er helt perfekt. Det er virkelig en salat, der tilgodeser alle smage og sanser – ligesom en salat skal være. Jeg spiste den sammen med veninder en dejlig sommeraften, hvor grillen klarede resten.

4-6 personer.
Det skal du bruge:

  • ½ vandmelon
  • 5-6 spidskålsblade
  • Et lille rødløg
  • ½ blok kofeta
  • En lille håndfuld græskarkerner
  • Olivenolie til at riste i


Sådan laver du en vandmelonsalat:

Skær vandmelonen ud i små, mundrette stykker. Snit spidskålet og rødløg fint. Rist græskarkernerne på en pande i en lille smule olivenolie. Lad dem køle helt af på et stykke køkkenrulle. Bland vandmelon, rødløg og spidskål sammen med smuldret feta. Top med de ristede græskarkerner og server.

Vandmelonsalat-1

Vandmelonsalat-fb

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018