Vores nye køkken

Sponsoreret indlæg

Velkommen! Endelig kan jeg vise vores nye (næsten færdige) køkken frem. Hvor er det vildt, at jeg nu har drømmekøkkenet. Jeg føler mig heldig og privilegeret. Som jeg har fortalt tidligere, så købte min kæreste og jeg et hus tilbage i sommeren. Nu er der gået over et halvt år, og vi er endelig flyttet ind. Underetagen er næsten færdig. Overetagen mangler stadig en kærlig hånd. Men vigtigst af alt er, at vi har et køkken, som er helt perfekt. Køkkenet har været topprioritet helt fra begyndelsen. Ud fra de kvadratmeter, vi har til rådighed, så har vi lavet vores drømmekøkken. To ovne, gasblus, stålbordplade, marmorbordplade. Det er så fedt! Og der er masser af plads. Da alle flyttekasserne med køkkenudstyr var pakket ud, så var kun lige knap halvdelen af pladsen fyldt op. Derfor ønsker jeg mig nu mere køkkenudstyr. Alt det vi ikke tidligere har haft plads til.

Derfor blev jeg ret begejstret, da jeg hørte, at BentBrandt.dk er begyndt at forhandle til private. De har nemlig alt det, som mit køkkenhjerte kan begære.  Til min fødselsdag fik jeg verdens bedste brødkniv, sådan én som alle burde eje, og den var købt hos Bent Brandt.

Lige nu drømmer jeg allermest om en espressomaskine. Da vi boede i Århus, drak vi en del rigtig god kaffe rundt på forskellige cafeer. Det savner jeg. Derfor kunne en espressomaskine være skøn, så jeg hjemme i mit eget køkken kan lave en dejlig cafélatte.

Med hus følger også flere kvadratmeter, og det giver mulighed for at invitere flere gæster. Vi ejer dog desværre kun fire vinglas, så dem er vi nødt til at købe nogle flere af. Lige nu hælder jeg mest til dem her. Aldrig gå ned på god vin, vel? Så ville jeg nok også købe nogle vandglas, der kunne passe pænt til. Jeg vil så gerne have skiftet vores sørgelige samling af alle mulige forskellige vandglas ud.

Og når nu jeg alligevel var i gang, så ville jeg også købe en gasbrænder. Bare fordi at Creme Brulee smager så godt!

koekken-1

Koekken-2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
VESTRE LANGGADE 1
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT