Ynglings yogryn med hindbær

Når jeg har god tid om morgenen, så kan jeg godt lide at lave en god og nærende morgenmad, der kan holde mig mæt længe. For et lille halv års tid siden var min kæreste og jeg på en forlænget weekendtur til Budapest. Det var en super skøn by, der også bød på rigtigt god mad. Vi fandt et hyggeligt sted at spise morgenmad, hvor jeg fik hindbær yoghurt med masser af havregryn i. Det smagte så godt! Jeg har længe tænkt på at skulle lave min egen version, og det fik jeg endelig tid til i weekenden. Det smager dejligt friskt, og så kan jeg godt lide den konsistens, det giver, når havregrynene blendes med i. Jeg pyntede min yogryn med hakkede mandler og blåbær.

Det skal du bruge:

  • 130g neutral yoghurt
  • 50g frosne hindbær
  • 15g grovvalsede havregryn
  • 3 cm af en vaniljestang
  • 1 lille tsk. akaciehonning
  • Mandler
  • Blåbær


Sådan laver du yogryn med hindbær:

Blend yoghurt, hindbær, havregryn, vaniljestang og akaciehonning sammen. Kom dine yndlings nødder og bær på toppen og server med det samme.

Yogryn-fb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
VESTRE LANGGADE 1
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT
envelope-ochevron-upfacebookinstagrampinterest-p