Når jeg har god tid om morgenen, så kan jeg godt lide at lave en god og nærende morgenmad, der kan holde mig mæt længe. For et lille halv års tid siden var min kæreste og jeg på en forlænget weekendtur til Budapest. Det var en super skøn by, der også bød på rigtigt god mad. Vi fandt et hyggeligt sted at spise morgenmad, hvor jeg fik hindbær yoghurt med masser af havregryn i. Det smagte så godt! Jeg har længe tænkt på at skulle lave min egen version, og det fik jeg endelig tid til i weekenden. Det smager dejligt friskt, og så kan jeg godt lide den konsistens, det giver, når havregrynene blendes med i. Jeg pyntede min yogryn med hakkede mandler og blåbær.
Det skal du bruge:
- 130g neutral yoghurt
- 50g frosne hindbær
- 15g grovvalsede havregryn
- 3 cm af en vaniljestang
- 1 lille tsk. akaciehonning
- Mandler
- Blåbær
Sådan laver du yogryn med hindbær:
Blend yoghurt, hindbær, havregryn, vaniljestang og akaciehonning sammen. Kom dine yndlings nødder og bær på toppen og server med det samme.