Tag

sund dessert

Kold morgengrød med perlebyg, hytteost og rabarberkompot

Køleskabsgrød, overnight oats, morgengrød. Den her lækre morgenmad kan kaldes mange ting, men en ting er helt sikkert; det smager helt fantastisk! En sund og nem grød, der serveres kold, og som mætter dejligt. Kombinationen af perlebyg og hytteost gør køleskabsgrøden mættende, sund og så skøn!

Overnight oats – tre favoritter

Sund og nem morgenmad, der kan laves i et snuptag, og som bare står og venter på dig, når du står op om morgenen. Overnight oats kan det hele! Og så smager det fantastisk. Få opskriften på mine tre favorit overnight oats, som smager helt fantastiske.

Bagt havregrød med hindbær og sprød topping

Bagt havregrød er et lækkert og anderledes indslag til morgen- eller brunchbordet. Jeg laver en portionen i weekenden, så der er nem, lækker og sund morgenmad eller eftermiddagsmad til de første dage i ugen. Bagt havregrød er nemt at lave, og både børn og voksne kan spise det til morgenmad.

Morgenmads bananasplit

Når morgenmaden skal være lidt hyggeligere, så er morgenmads bananasplit med chiagrød et hit. En sund bananasplit er perfekt til brunch eller sund dessert. Nem, lækker og mættende morgenmad.

Overnight Oats – 5 forskellige variationer

Overnight Oats kan varieres i det uendelige. Her er fem forskellige variationer af den sunde og lækre morgenmad. Køleskabsgrøden er en god som to-go morgenmad, på brunchbordet eller som en sund dessert.

Kanelsnurrer med sundere dadel-kanelfyld og speltmel

Når en kanelsnurrer gerne må være lidt sundere. Disse kanelsnurrer er uden hvede eller raffineret sukker. Speltsnurreren med dadel-kanelfyld mætter godt og smager endnu bedre. Et hit til børnefødselsdagen.

Chiagrød – sund og nem morgenmad eller dessert

Chiagrød er både nemt og hurtigt at lave. Nyd det som en nærende og lækker morgenmad, mættende mellemmåltid eller sund dessert. Chiafrø indeholder masser af næringsstoffer, som din krop vil elske.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019