One-pot pasta med grøntsager og oksekødspølse

6

One-Pot Pasta er min go-to ret, når aftensmad skal være ekstra nem og hurtig at lave, men samtidig gerne må være sund, mættende og velsmagende. Jeg har flere One-Pot favoritopskrifter. Den her vegetar-one-pot pasta bliver også stadig lavet herhjemme. Denne gang er pastaen fyldt med masser af grøntsager og lækre oksekødspølser. Den nemme pastaret hitter stort hos både voksne og 1-årige Ellinor herhjemme. Jeg lover dig, at du har sund og lækker aftensmad på under 30 minutter. Dét er altså rart!

2-3 personer:
Det skal du bruge:

 • 250 g spaghetti (jeg brugte fuldkorn)
 • 125 g champignon
 • 1 squash
 • 1 lille broccoli
 • 2 fed hvidløg
 • 200-250 g oksekødspølser
 • 1 dl fløde
 • 1 spsk. smør til at stege i
 • 6 dl vand
 • Salt og peber

Sådan laver du en One-Pot Pasta med masser af grøntsager og oksekødspølser:
Skær pølserne i skiver. Skær champignon, squash og broccoli i mundrette stykker. Hak hvidløg fint. Kom smør i en gryde og steg pølserne til de er næsten færdige. Det tager få minutter. Tag pølserne af varmen. Kom hvidløg, squash og champignon i gryden og svits det i 2-3 minutter til det er let gyldent. Kom spagetti og vand i gryden og lad det simre under omrøring i 10 minutter til pastaen er al dente. Efter 6 minutter kommes broccolibuketterne i og simrer med. Når pastaen er kogt færdig kommes fløden i, og der røres et lille minuts tid. Smag til med salt og peber og server One-Pot pastaen med det samme.

onepotpasta_6onepotpasta_1 onepotpasta_4

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
 1. Maria

  Hej Cathrine
  Dejligt at se en opskrift som virker nem og overskuelig, samtidig med mange grøntsager.Har selv en datter på 17 mdr, og synes det er en kamp hver dag at finde på mad som hun kan spise (lide), og vi som forældre gerne vil have.
  Det bliver ofte bare lasagne, eller spagetti, eller noget nemt du ved.
  Har svært ved at finde inspiration til hvad der er god børnemad 🙂

 2. Hej Maria.

  Jeg er glad for, at du kan lide opskriften. Jeg håber, at den falder i god jord hos din datter også.

  Fremadrettet vil jeg forsøge at komme med endnu flere aftensmadopskrifter, der er familievenlige.

 3. Anne

  Mon den trætte (og måske dovne) nybagte mor, kan bruge Brocolli fra frost? 🙂
  – og stort tillykke med lillebror eller lillesøster, hvor er det fantastisk!

  1. Hej Anne.

   Tusind tak! Ja, det tænker jeg umiddelbart godt, at du kan. Jeg ville nok dampe frosne broccoli i en gryde for sig og så vende dem i lige inden servering. Ellers er jeg nervøs for, at de afgiver for meget væske og bliver “gummi-agtige” i konsistensen, hvis du koger dem med pastaen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018