Madblog Cathrine Brandt Pærecrumble

Pærecrumble

3

Jeg er fan af crumblekager. De kan varieres i det uendelige med de frugter, der er i sæson. Denne crumble er lavet med sprøde og søde Clara Friis pærer, god mørk chokolade og en dejlig smuldredej. Den er hurtig at lave, og så kan du vælge at servere den med en god vaniljeis, cremefraiche eller en letpisket flødeskum. Pærecrumblen smager også rigtigt godt kold, så den kan sagtens laves dagen i forvejen. Prøv den – den er så god!

4 personer
Det skal du bruge:

  • 3 pærer
  • 70g mørk chokolade

 

Smuldredej:

  • 50g hvedemel
  • 50g mandelmel
  • 50g havregryn
  • 100g rørsukker
  • 125g koldt smør

 

Sådan laver du en pærecrumble:
Smør en tærteform med en smule smør. Skær pærerne ud i mundrette stykker og spred dem ud i bunden af formen. Hak chokoladen og drys den udover pærerne. Bland hvedemel, mandelmel, havregryn og rørsukker i en skål. Smuldre smørret sammen med de tørre ingredienser til du har en samlet masse. Smuldre crumbledejen på toppen af chokoladen og pærerne.  Bag pærecrumblen i ovnen ved 180grader i ca. 20-25 minutter.

Madblog Cathrine Brandt Pærecrumble

Madblog Cathrine Brandt Pærecrumble

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
  1. Inga Bøjstrup

    Hej

    Jeg skal prøve den pærecrumbel på søndag når vi skal have gæster men vil høre om det er muligt at lave den dagen før(uden at bage den) og så bare bage den når gæsterne er her?
    Den ser umådelig lækker og nem ud.
    Med venlig hilsen
    Inga

    1. Hej Inga.
      Ja, du kan sagtens lave den dagen før. Dæk den til med husholdningsfilm og stil den på køl, så er den klar til at blive bagt, når du får gæster :).

      Den smager virkelig også rigtigt godt!

      God bagelyst,
      Cathrine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018