Annonce for Mammen Mejerierne
Goddag til min nye favorit pizza! Mere simpelt og mere velsmagende bliver det ikke. Når gulerødderne steges i den gode olivenolie, som de er vendt i, så bliver de så søde og lækre. Sammen med en sprød og velsmagende pizzabund og en god, smeltet ost, så bliver det næsten ikke bedre. Drys med friske krydderurter for det sidste lille smags-løft. En gulerodspizza er helt perfekt som et vegatarisk alternativ til den klassiske pizza eller som et godt supplement til familiens andre favorit-pizzaer. Jeg ved i hvert fald, at jeg kommer til at spise ualmindeligt mange gulerødder fremover, når vi skal lave hjemmelavede pizzaer.
Det skal du bruge:
- 2 pizzabunde - find opskrift på de bedste pizzabunde her
- 100 g Mammen Guld Danbo, revet groft
- 1 kg gulerødder
- 4 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- Frisk timian
Sådan laver du en sprød pizza med gulerodstopping:
Tænd ovnen på højeste temperatur med et bagestål eller pizzasten i ovnen. Skræl gulerødderne. Når skrællen er fjernet, så fortsættes der med at skrælle tynde gulerodsbånd af guleroden - jeg bruger den her kartoffelskræller til arbejdet. Vend gulerodsbåndene med olivenolie, salt og peber. Kom pizzabundene på et stykke bagepapir. Drys med revet Mammen Guld Danbo og top med gulerodsbånd. Bag pizzaen indtil at kanten og gulerodsbåndene er godt gyldne. Drys med frisk timian og server.
Indlægget indeholder affiliatelinks