Pizza med gulerodsbånd og Danbo

0

Annonce for Mammen Mejerierne

Goddag til min nye favorit pizza! Mere simpelt og mere velsmagende bliver det ikke. Når gulerødderne steges i den gode olivenolie, som de er vendt i, så bliver de så søde og lækre. Sammen med en sprød og velsmagende pizzabund og en god, smeltet ost, så bliver det næsten ikke bedre. Drys med friske krydderurter for det sidste lille smags-løft. En gulerodspizza er helt perfekt som et vegatarisk alternativ til den klassiske pizza eller som et godt supplement til familiens andre favorit-pizzaer. Jeg ved i hvert fald, at jeg kommer til at spise ualmindeligt mange gulerødder fremover, når vi skal lave hjemmelavede pizzaer.

Det skal du bruge:

Sådan laver du en sprød pizza med gulerodstopping:
Tænd ovnen på højeste temperatur med et bagestål eller pizzasten i ovnen. Skræl gulerødderne. Når skrællen er fjernet, så fortsættes der med at skrælle tynde gulerodsbånd af guleroden – jeg bruger den her kartoffelskræller til arbejdet. Vend gulerodsbåndene med olivenolie, salt og peber. Kom pizzabundene på et stykke bagepapir. Drys med revet Mammen Guld Danbo og top med gulerodsbånd. Bag pizzaen indtil at kanten og gulerodsbåndene er godt gyldne. Drys med frisk timian og server.

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019