Hjemmelavet pizzabund med surdej - den bedste pizza!

De sidste par måneder har vi haft en ret så god aftale herhjemme. Alle lørdage, hvor vi ikke havde andre planer, så stod menuen på hjemmelavet pizza. Med sådan en aftale i hus, så var jeg forpligtet til at finde frem til en opskrift, der kunne give os en rigtig god hjemmelavet pizzabund. Jeg har forsøgt, lavet rettelser, prøvet igen, justeret lidt mere og gjort endnu et forsøg – og nu er det lykkedes! Jeg har ramt spot-on på den bedste hjemmelavede pizza, jeg har smagt. Kriterierne var mange. Dejen skulle være nem at lave, nem at arbejde med, give en tynd og sprød bund, men samtidig gerne en god brødkant, og så skulle dejen smage godt, så den blev en del af smagsoplevelsen, og ikke bare en fyld-holder. Koldhævning og surdejen sørger for netop det. Jeg skubber lige janteloven til side, og siger, at det lykkedes! Jeg har fundet frem til en opskrift, der giver den bedste surdejspizza. Har du ikke en surdej, så bliv bare hængende. Jeg har testet opskriften med gær også, og det giver også en fantastisk pizzabund. Enoug said – scroll bare videre til opskriften på den bedste, hjemmebagte pizza.

4 pizzaer – nok til 3-4 personer
Det skal du bruge:

 • 330 g koldt vand
 • 450 g hvedemel (jeg bruger en økologisk med et proteinindhold på 11-12 g/100 g)
 • 100 g surdej (kan udskiftes med 3 g økologisk gær)
 • 10 g salt

Sådan laver du en sprød, hjemmelavet pizzabund:
Rør alle ingredienserne sammen og ælt dejen på røremaskine. Ælt den i 5 minutter på lav hastighed, og derefter på højeste hastighed til dejen samler sig, bliver glat og slipper skålens kanter. Kom dejen over i en ren beholder - jeg bruger de her plastbøtter til mine deje. De er praktiske, nemme at folde dejen i, og så er jeg glad ved, at man kan se dejen igennem. Fold dejen ind over sig selv hele vejen rundt. Du kan se hvordan du skal folde pizzadejen i videoen nedenfor. Lad dejen stå tildækket på køkkenbordet i 30 minutter hvorefter du folder dejen endnu en gang. Lad herefter dejen stå på køkkenbordet i yderlig 1-3 timer, så surdejen får lov til at komme i gang. Stil dejen i køleskabet natten over.

Dag 2: 1 time før servering af pizzaen tændes ovnen på højeste temperatur over/under varme med et bagestål eller bageplade i. Vend dejen ud på et meget meldrysset bord. Del dejen i fire og fold hvert hjørne ind mod midten og vend dejen rundt, så den bliver rund – du kan se hvordan du former dejen i videoen nedenfor. Lad dejen hvile i 30 minutter tildækket på køkkenbordet. Gør fyldet til pizzaen klar i mens. Form nu pizzaen ved at løfte den op på hænderne og drej den rundt. Du kan se hvordan jeg former pizzadejen i videoen nedenfor. Det eneste, du skal huske er, at lukke hænderne, så dine fingre ikke prikker hul i dejen. Vend pizzabunden ned på et stykke bagepapir, kom dit favorit fyld på og bag pizzaerne på ovnens højeste temperatur til den er luftig og gylden.

Note: Jeg bager mine pizzaer (og alt andet brød) på et Bagestål. Det giver en supersprød og velsmagende bund. Fordelen ved bagestålet fremfor min bagesten er, at den holder meget bedre på varmen. Derfor bliver den fjerde pizza lige så sprød og god som den første. Du kan købe dit eget bagestål lige her. Jeg garanterer, at du bliver glad for det.

Tip: Mit yndlings fyld til min surdejspizza er: tomatsovs, auberginer (der lige er stegt kort på panden i lidt olivenolie og salt), løg, serranoskinke og mozzarella. Efter bagning topper jeg pizzaen med rucola og denne her chilisovs. Hjemmelavet, sød chilisovs smager fantastisk på pizza!

Indlægget indeholder affiliatelink

English recipe
Ingredients for 4 pizzas:

 • 330 gr water
 • 450 gr wheat flour tipo 00
 • 70 gr young strong sourdough
 • 10 gr salt

How to make the pizza sough:
Day 1: Mix all ingredients together in a mixer on low speed for 5 min. Let it rest 10 min. and mix again for 5 min. medium speed. The dough should no longer stick to the sides of the bowl. If it does try to let it rest for 20 min and mix again. Move the dough to a clean bowl and let it rest covered for 1 hour. Do 1 set of stretch and fold. Rest 30 min. Stretch and fold again and let it rest 30 min again before you move it to the fridge for  a cold retard for at least 12 hours. You can keep it in the fridge for 3-4 days as it will develope more taste.

Day 2: Part the cold dough in 4 and place them on a flour dusted bench. I use half durum flour and half wheat flour to dust the bench. Now you do mini strech and folds several times on each pizza-boule so the surface underneath gets tense. Flip them around so that the tense surface turns up. Let them rest covered for 45 min. Now you can shape your pizzas and add your favorite toppings. Bake on max heat. Baking steel or stone is recomended.

Thanks for the translation, Jacob. Find more delicious pictures and bread recipes on his Instagram.

Pizza_surdejsbund_1 Pizza_surdejsbund_8Pizza_surdejsbund_6.png_1Pizza_surdejsbund_10

77 comments on “Hjemmelavet pizzabund med surdej - den bedste pizza!”

 1. Hej det er en utrolig spændende side du har har startet din surdej op ,men jeg kan desværre ikke se dine video kan du hjælpe mig med det glæder mig til at prøve Alle dine opskrifter hilsen marlene

 2. Hej Marlene.
  Tak for din kommentar - dejligt, at du har fået lavet din egen surdej 🙂

  Jeg kan desværre ikke gøre så meget mht videoerne. De fungerer fint på både min computer og Iphone.

  Kan du slet ikke se nogle af dem?

  Cathrine

 3. Hej Nej desværre ikke , så må jeg folde dem på min ejen måde?
  Ja jeg skal i dag prøve min surdej og har startet op på en med kun rugmel til rugbrød , har prøvet nogle af dine fantastisk opskrifter Og familien er ville med dem ??

  1. Hej Hannah.

   Tak! Dejligt, at du har glæde af bloggen 🙂

   Jeg bager pizzaerne i 8-10 minutter (tror jeg) - jeg har faktisk aldrig taget tid på det. Jeg holder bare øje med dem. Smeltet og let karameliseret ost og en sprød, gylden kant 🙂

 4. Hej cathrine,

  Først og fremmest tusind tak fordi du deler alle dine fantastiske opskrifter med os! Jeg undrer mig over den meget beskedne mængde gær i opskriften og hvordan dælan du får afvejet sådan en lille mængde? Er det bare en ært stor kugle gær man skal bruge?

  Mvh Anne

  1. Hej Anne.
   Tusind tak for din kommentar! Jeg er så glad for, at du kan bruge opskrifterne.

   Ja, det svarer cirka til 1-2 ærter. Jeg vejer det bare på min digitale køkkenvægt - den kan godt 🙂

 5. Hej Cathrine

  Jeg har i dag lavet min aller første surdej - hurra ?
  Lige en gang til for prins knud -
  1. Min surdej står ved stuetemp. i 5-10 dage, hvor jeg rører i den to gange dagligt
  2. Når den er klar til brug, så fodrer jeg den aftenen inden med 1:6:6 fx i forholdet med 10 gram surdej. Lader den fodrede surdej stå ude i stuetemp i 6-10 timer, mens den resterende gamle surdej puttes i fryseren.
  3. Næste morgen fodrer jeg den 1:1:1 af fx 50 gram surdej og lader den fodrede surdej stå ude i 4-6 timer, mens den resterende surdej gemmes på køl til næste gang jeg skal bage, hvor jeg så fodrer aftenen inden påny. Hvis jeg ikke skal bage med den i løbet af ugen, så skal jeg fodre den mindst en gang om ugen (Er det i 1:1:1:?), men derudover lade den stå uden at røre i den.
  Er det korrekt forstået? ?

  Hvis jeg nu vil bage pizza fredag aften og bruge denne her opskrift, hvor dejen med surdejen i skal stå natten over - hvornår pokker skal jeg så starte med at fodre surdejen første gang i 1:6:6? ?

  Et sidste spørgsmål - hvad svarer 3 spsk surdej til i gram? Du skriver her i opskriften, at du skal bruge 3 spsk - jeg har så svært ved at gennemskue, hvor meget af dejen jeg skal fodre 1:1:1, for at have passende mængde til bagningen. Måske det giver sig selv, når man står med det, men lige nu synes jeg det er virkelig svært at regne ud ?

  På forhånd tak

  Mvh Anne Louise

 6. Hej Anne Louise.

  Ja, det er helt rigtigt forstået.

  Når du skal lave pizza fredag aften, så fodrer du din surdej onsdag aften med 1:6:6. Torsdag morgen fordrer du surdejen med 1:1:1, og så kan du lave dejen et par timer efter. Så står den i køleskabet indtil fredag, når du skal bruge den 🙂

  Du kan godt se bort fra angivelsen af spsk. Brug gram i stedet mht 1:1:1.

  God bagelyst 🙂
  Cathrine

 7. Hej Cathrine.

  TAK for nogle virkelig skønne opskrifter, som jeg stille og roligt arbejder mig igennem 🙂
  Lavede, for første gang, pizzaer af din dej i aftes, og hold nu kaje, hvor var det da bare de bedste pizzaer ever! Vi skifter aldrig denne opskrift ud - så tak!
  Og så lige et spørgsmål: Jeg købte engang nogle plastkasser lig dem, du ofte bruger til at hæve de koldhævede deje i, men efterhånden som vores behov har ændret sig, har behovet for nogle større (kasser, høhø!) meldt sig. Men jeg kan simpelthen ikke huske, hvor jeg købte dem - eller hvad pokker man kalder de kasser! Tsk. Så hvor køber du dine? 🙂

 8. Hej Signe.
  Større kasser er altid brugbart - jeg er helt med! 😉

  Det hedder condikasser, og jeg elsker dem. Jeg bruger dem til alle mine deje, da de er nemme at stable, kan vaskes i opvaskemaskinen, nemme at arbejde i, og så elsker jeg, at man kan se dejen igennem - det giver en meget bedre fornemmelse af dejen.

  Jeg har smidt et link ind i opskriftsbeskrivelsen - der kan du se, hvor jeg køber mine condikasser. De findes i flere forskellige størrelser, men jeg bruger mest dem på 3 l eller 2,5 l.

  Og tusind tak for din besked! Jeg er så glad for, at I også elsker opskriften på den her pizzabund. Vi har heller ikke skiftet opskriften ud siden, at jeg delte den herinde.

  Rigtig god bagelyst,
  Cathrine

  1. Der var de jo lige netop! Det har da irriteret mig grusomt, at min hjerne ikke kunne komme i tanker om, hvad de hed. TAK for det! 🙂

 9. Cathrine, TAK for nogle kanon skønne opskrifter! Din pizzadej slår jo nærmest de pizzabunde jeg har fået serveret i Italien! Tænk at en hjemmelavet pizza kan blive SÅ god!
  Jeg bager på bagesten, og alle fire pizzaer blev lige sprøde, så det kan man snildt 🙂

 10. Hej Katrine.
  Fantastisk! Det er jeg så glad for at høre. Jeg elsker også den her opskrift på pizzabund, og bruger den selv så tit.

  Tak fordi du gav til tid til at skrive og dele dit tip.
  Fortsat god bagelyst 🙂

  1. Hej Stinna.
   Ja, du kan godt afkorte hævetiden.
   Hvis jeg gerne vil have pizza samme dag, som jeg laver dejen, så gør jeg følgende:
   Fodrer min surdej om morgenen. Efter 2-4 timer rører jeg dejen sammen PLUS 2-3 g gær. Lader den stå på bordet og folder som beskrevet. Hvis dejen er hævet godt, så kommer den i køleskabet indtil, at den skal bruges. Hvis den ikke er hævet nok, så lader jeg den stå lidt længere ved stuetemperatur - til der er god aktivitet.

   Giver det mening? 🙂
   God bagelyst,
   Cathrine

 11. Hejsa. Jeg er nødt til at spørge om du har erfaring med at skulle bage alle 4 pizzaer samme aften? Jeg tænker kun jeg vil kunne have 1 pizza på mit bagestål, så tænker de når at blive kolde inden de alle er færdige.

  1. Hej Michelle
   Vi bager altid alle fire pizzaer samtidig - eller efter hinanden, selvfølgelig 🙂
   Vi spiser dem gerne undervejs. Bager to pizzaer, og så begynder vi at spise. Så er det kun én gang, man skal sætte en pizza ind og to gange, der skal tages en ud. Det synes jeg er ok 🙂

 12. Hej Cathrine. Jeg vil gerne blive klogere på brødbagning. Hvorfor er det egnetligt man overfører dejen til en ren skål?? og hvorfor folder du den igen efter en halv time?

  1. Hej Sabrina
   Dejen skal i en ren skål for bedst at kunne udvikle sig. Hvis dejen forbliver i den brugte skål, så er det meget svære at folde dejen - altså få alt dejen med, da den hænger ved.

   Jeg folder dejen for at udvikle en stærkere glutenstruktur 🙂

   God bagelyst,
   Cathrine

 13. Kære Catrine!
  Sikke en god opskrift på pizzabund, som du er så venlig at dele med os.
  Min mand mener, at den slår Italiens pizza i smag og sprødhed.
  Jeg har dog tilsat dejen lidt olie og sukker.
  Glæder mig til at udforske dine opskrifter.
  Mvh Tina

 14. Hej Cathrine
  Tak for dig og ikke mindst en fantastisk e-bog. Jeg ville høre om du har nogen erfaring med at fryse den formede pizzadej, når den er færdighævet. Hvis ja, vil du så foreslå at man fryser pizzaen med eller uden fynd?

  Mvh. Thea

 15. Hej
  Tak for en spændende opskrift, den skal prøves!
  Vil man kunne bruge olie på bordet i stedet for mel?
  Hvad svarer de 3 spsk surdej til i gram?
  Vh stine

 16. Hej,
  Skal i gang med dejen i aften (og jeg glæder mig), men har ingen røremaskine.
  Kan en håndpisker bruges, eller er der andre alternativer? 🙂

 17. Hej Cathrine!

  Jeg har købt dine e-bøger, og jeg vil rigtig gerne lave din surdejspizza på fredag (3. april). Har gang i at fodre min surdej, så den er good to go, men jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal ælte dejen uden en røremaskine.
  I opskriften i bogen står der, at jeg bare skal røre den på en røremaskine, og derefter lade den stå lunt i tre-fire timer. I denne opskrift står der, at jeg skal folde dejen efter æltning på røremaskine.

  Så! Spørgsmålene er:
  Hvordan ælter jeg pizzadejen uden røremaskine? Og skal jeg folde den over de første tre hævetimer, som med f.eks. surdejsbollerne?

  Kh Trine

 18. Hej Cathrine
  Jeg har to spørgsmål:
  1) kan det passe dagen smager ret salt? Har lige foldet den efter de første 30 min.
  2) efter de anbefalede 1 - 3 timer på køkkenbordet stiller jeg den i køleskabet i mindst 12 timer - men der er ca. et døgn til at jeg skal bruge dejen. Hvornår skal jeg så tage den ud af køleskabet, for at den er klar i morgen aften til aftensmad?
  Vh Sidsel

 19. Hej, jeg blev desværre ret forvirret over at der var to forskellige fremgangsmåder i den danske version og den engelske, plus lidt tips i den engelske som ikke var i den danske, da jeg er 2 sproget engelsk/dansk tænkte jeg ikke over at jeg læste to forskellige steder indtil jeg læste det hele højt op for min mor, jeg håber det ender godt 🙂
  MVh Marie

 20. hej cathrine

  tak for opskrift. Skal pizzadejen stå i køleskabet til man tager den ud en time før bagning? Altså dvs den står i køleskabet natten over og til næste dag til ca. 16?
  Eller hvad ville du gøre.

  Kh. Line

 21. Hej Cathrine. Jeg har ødelagt min røremaskine 😭 Kan den laves med “folde-teknikkken”? Så bare røre dejen sammen med hånden og så folde hver halve time i 3 timer ca? Vh Vicky

 22. Hej Cathrine.

  Jeg har købt din bog, og skal nu til at sætte gang i en pizzadej.

  Kan det passe, at der ikke skal en ung surdej i, men at jeg blot skal fodre den og straks bruge den?

  På forhånd tak 🙂

 23. Kan dejen tåle at stå i køleskab i 48, hvis ens aftensmad planer har ændret sig i løbet af det første døgn? 🙂

  1. Hej Sofie

   Ja, det kan du godt. Smagen vil være lidt mere syrlig og muligvis lidt mindre opbagning, men du vil stadig få en dejlig pizza 🙂

   God bagelyst,
   Cathrine

 24. Hej Cathrine
  Når min dej til pizzaerne skal på køl natten over, skal beholderen så være lukket eller åben?
  Mvh Ida

 25. Tak for svaret- jeg stillede den også på køl i en bøtte med låg:-) Derudover ville høre, om jeg skal stille den ud på bordet her til morgen, så den ikke er på køl længere eller om den skal forblive i køleskabet indtil en time før jeg skal lave den i aften?
  Mvh Ida

 26. Hej Thea!
  Tillader mig lige at melde ind - jeg forsøgte nemlig at fryse dejen, efter preshape, sidst jeg lavede Cathrines pizzadej. Da vi så skulle have pizza igen i dag, lavede jeg en ny portion og tog en af dejene fra frost op, så jeg kunne sammenligne, og jeg - eller resten af familien - oplevede ikke nogen forskel, hverken smags- eller konsistensmæssigt. Det skal måske lige noteres, at både min dej fra sidst og min dej fra i dag, er lavet på surdej + 2-3 gram gær (jeg er ikke checket nok til at få forberedt dejen dagen før ;)), at jeg bruger lige dele hvedemel+tipo 00+durummel som mel og at dejen kun lige havde været på frys i en uge.
  Og til Cathrine - TAK igen, for en fantastisk opskrift. I min bog er det et udmærket bevis for uovertruffenhed, at jeg har lavet din pizzadej to gange på 10 dage! Det er vitterlig en super opskrift og du forklarer teknikkerne, så alle kan være med. Jeg har lavet familiens bedste pizza (efter den samme opskrift og teknik) i 10 års tid, men jeg er lige blevet en klasse bedre, takket være din dej 🙂

 27. Tak for en god bog.
  Der er divergens mellem mængden af surdej i bogen og i opskriften her på siden og her folder du et par gange (det gør
  du ikke i bogen - hvad er bedst?) men jeg skriver for at spørge hvor stor hver pizza i denne opskrift bliver?
  Er det sådan traditionel pizzaria-størrelse (hvad der kan være i sådan en papæske) eller?

  1. Hej Catrine

   Er glutenstrukturen optimalt udviklet, og vurderer du, at dejen har styrke nok, så behøver du ikke at folde. Jeg bruger opskriften fra bogen, når jeg selv bager pizza.
   Ja, cirka den størrelse. Måske lidt mindre. Vi er to voksne og to børn. Når vi bager 4 stk, så har vi altid en i overskud.

   God bagelyst,
   Cathrine

 28. Hej Cathrine - har forsøgt mig med opskriften idag, og håber at få en lækker bund ud af det i morgen aften. Dog har jeg et spørgsmål omkring æltetiden - har fulgt opskriften til punkt og prikke; mængder, tider osv - dog synes jeg ikke at dejen ville samle sig under æltningen, efter 40 min ved høj hastighed havde den stadig ikke sluppet skålens sider - måtte give den mere mel før der skete noget?
  Mvh Dorthe

  1. Hej Dorthe

   Det er alt, alt for lang tids æltning. Jeg kan frygte, at dejen har været overæltet grundet den lange hævetid, og du derfor ikke kunne få den til at samle sig. Du kan enten lave en længere autolyse eller bare ælte den lidt og folde den for resten.

   God bagelyst,
   Cathrine

 29. Hej Cathrine,

  Jeg har startet min egen surdej op, og vil meget gerne lave disse pizzaer til aftensmad. Jeg har dog et lille spørgsmål til hvad jeg gør med surdejen efterfølgende. Jeg har blandet så jeg får 150 g. surdej, men der skal jo kun bruges 100 g.
  Når surdejen så er kommet i pizzadejen, hvordan gør jeg så med de resterende 50 g. for at det kan blive min nye surdej?

 30. Nu er jeg ikke Cathrine, men jeg ved godt hvad du gør 🙂

  Du har 50 g i overskud.
  Du tager 10 gram af dette og blander det med 60 gram vand og 60 gram melblanding (Måske 30 g fin hvede og 30 gram rugmel) og så bliver det din nye surdej (den skal lige hæve og alt det der ik?)
  10 g er nok til at fodre videre på og køre videre med.

  De sidste 40 gram kan du gemme i bøtte i fryseren og bage knækbrød eller nogle af de andre overskudssurdejsopskrifter med (når du har samlet nok sammen fra alle fodringerne)

 31. Hej Cathrine.

  Hvis jeg vil lave dobbelt så meget pizza, skal der så tilsvarende dobbelt mængde surdej i?

  Mvh
  Rikke

 32. Hej Catherine,
  Pizzaerne ser skønne ud. Jeg vil rigtig gerne prøve, at bage de samme bunde, men pga mine arbejdstider med lang transport, kan jeg ikke være hjemme for at fodre surdej, eller lave pizzaerne, så vi får dem til aftensmaden. Derfor vil jeg spørge om man kan fryse dejen, op et eller andet tidspunkt under projektet (som mellem 2 hævinger eller lignende). Mvh

  1. Hej Ingrid

   Jeg vil ikke anbefale dig at fryse dejen. Når gærceller fryses, så kan de sprænge, og du kan derfor risikere at stå med en dej, der ikke hæver under bagning.

   Du kan trække fodringen på din surdej, så den kan fodres om morgenen, og så kan du lave dejen, når du kommer hjem fra arbejde - og bage den dagen efter til aftensmad. Du kan finde inspiration til fodringen af surdejen i mit simple surdejsbrød der kan laves i hverdagen.

   God bagelyst,
   Cathrine

 33. Hei
  Kan man lage denne pizzadeig en uten å kaldheve men la den heve på benken fra morgen til den skal lages på aftenen?

  1. Hej Anette

   Ja, det kan du godt - du skal blot være opmærksom på, at dej ikke overhæver. Smagen vil ikke være den samme. Koldhævningen giver dejen tid til at fermentere og udvikle smag.

   God bagelyst,
   Cathrine

 34. Hej Cathrine. Så fik jeg også prøvet dine pizzaer og jeg er meget imponeret, 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Mht bagningen, så lavede jeg 2 på bagestålet, 275gr under/over og de blev ikke ret sprøde, men jeg lavede også 1 på pizzasten i grillen og den var vanvittig god.
  Og mht mængde/antal, så må jeg altså (ligesom jeg kommenterede på dine pandekager) sige at jeg ikke får nok ud ad dine angivelser. Jeg lavede 1,5 portion og fik 4 alm pizzaer.
  Men ros og tak herfra❤️

 35. Hejsa!
  Jeg ejer desværre ikke en køkkenmaskine endnu. Ved du om det er muligt evt at tage dejkroge på sin elpisker, og røre det sammen med den til at starte med, og når dejen så hænger mere sammen, ælte resten i hånden på bordet?
  Mvh Karina

 36. Til Karina,- Nu er jeg ikke den rigtige Cathrine, men jeg vil bare lige sige at jeg heller ikke bruger røremaskine til mine surdejsbrød og pizzaer pt. (mest fordi jeg er bange for at overælte, så det bliver noget sjask), så jeg samler bare dejen i min skål i starten, og bruger så ellers foldemetoden fra start til slut i løbet af de 3-4 timer hvor dejen hæver - inden den skal på køl. Og det har fungeret superfint. Dejen er ikke hård at arbejde med.

 37. Mange tak for det hurtige svar! Så bare lige for at være sikker, så samler du dejen i skålen, hvorefter du folder den, i de ca. 5 min dejen skal æltes?

  1. Hej igen,
   Jeg følger faktisk vejledningen i Cathrines surdejsbog. Dvs. jeg bruger 150 g. surdej og 2 spsk olivenolie i dejen. Vand, surdej og mel rører jeg sammen og stiller til autolyse før jeg tilsætter salt og olie. Så ælter jeg den i skålen til det er indarbejdet (sådan en klemme-dreje-agtigt måde at røre/ælte på) og dejen er blevet glat (nogle minutter). Derefter propper jeg den over i en smurt bøtte, og folder dejen første gang. Så venter man og folder, venter og folder, venter og folder osv. i løbet af de 3-4 timer der går indtil dejen er hævet op og kan komme på køl. Så jeg folder den mange gange og har den i hånden mange gange i løbet af de timer. Den skal ligesom blive stærk og bedre til at holde sin form i løbet af de 3-4 timer. Det er det foldningerne skal hjælpe til med...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
VESTRE LANGGADE 1
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT