Søde, svampede solbærmuffins med skøn hvid chokolade og velduftende kardemomme. De er perfekte til at glæde og dele med familie, venner eller veninder, og så er de supernemme at bage. Lav en ekstra stor portion og fyld fryseren med sommerlige solbærmuffins. Tag børnene med i køkkenet – muffins er nemme at bage for både store og små. Hvis du ingen solbær har, så kan du sagtens bruge blåbær, hindbær, brombær eller dit yndlingsbær.
10-12 stk.
Det skal du bruge:
Sådan bager du solbærmuffins:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Pisk æg og sukker luftigt i en skål. Tilsæt smør og mælk og pisk videre. Rør mel, bagepulver, kardemomme og vaniljepulver sammen. Bland det med æggemassen. Hak den hvide chokolade. Vend forsigtigt den hvide chokolade og 2 dl solbær i dejen. Fordel dejen i muffinsforme. Top dine muffins med den sidste ½ dl solbær. Bag kagerne i ovnen i 10-15 minutter til de er gyldne på toppen. Lad dine nybagte solbærmuffins køle lidt af inden de nydes.
Tip: solbærmuffins kan sagtens fryses ned og spises senere. Tag dem op en times tid før servering og lad dem tø. Lun dem evt. kort i ovnen for at give dem et letsprødt ydre.
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.
Kan man bruge hindbær i stedet for solbær?
Og skal man så stadig bruge kardemomme?
Hej Lena
Ja, du kan godt bruge hindbær i stedet. Jeg ville bruge kardemomme, men du kan udelade det, hvis du vil.
God bagelyst,
Cathrine
[…] Muffins med solbær og hvid chokolade er den perfekte kage at have med i picnickurven, når I smutter på stranden, i skoven eller i forlystelsespark i sommerferien. […]