Opskrifter med solbær

Er din solbærbusk ved at bugne over af solmodne solbær? Det skal du være glad for. Solbær er et fantastisk bær, som har masser af smag, og som gør sig fantastisk i både saft, marmelader, kager og meget andet. Jeg har desværre ikke min egen solbærbusk (endnu), så jeg har været et smut forbi Ømosebær og plukke solbær selv. Søde, saftige og skønne solbær. Hvis du bor i nærheden, så kan du købe helt friske solbær der eller plukke selv. Det er altså en ret hyggelig ting at lave her i ferien. Hvis du ikke helt ved, hvad du skal bruge solbærrene til, så har jeg samlet bloggens mange opskrifter med solbær lige her.

fb_Solbaer_5
Hjemmelavet solbærsaft. Den evige klassiker, som jeg er sikker på, at mange kan huske fra deres barndom. Barn eller voksen - hjemmelavet solbærsaft er altid et hit.

Solbaersnegle_11
Søde solbærsnegle med solbærremonce og cheesefrosting. Min absolut yndlings solbær-opskrift. Mmh - de smager så godt!

Solbaersnitter_8
Er du vild med hindbærsnitter? Så er jeg sikker på, at du også vil elske de her solbærsnitter. Sprøde, fulde af smag, dobbeltlag og chokolade. Kan man ønske sig mere af en snitte?

Pullapartbroed_6
Pull-a-part brød med hjemmelavet solbærmarmelade. Lav gerne en stor portion solbærmarmelade. Frys det ned i mindre portioner, og så kan du bage pull-a-part brød med solbærmarmelade flere gange.

Cheesecake_13
En anden favorit, der skal pyntes med solbærmarmelde er en sød, sprød og syndig cheesekage. Min aller-yndlings cheesecake, som altid smager af et stykke mere.

Mazarinsolbaer_5
Skal kagen være svampet, sød, nem og hurtig at bage? Mazarinkage med solbær smager så godt, og så kan du sagtens tage børnene med i køkkenet, når den skal bages.

Solbaer_muffin_12
Muffins med solbær og hvid chokolade er den perfekte kage at have med i picnickurven, når I smutter på stranden, i skoven eller i forlystelsespark i sommerferien.

Scones_16
Scones med solbær. Sødt og blødt brød med en sprød skorpe. Det nemmeste og hurtigste bagværk, der altid smager godt.

Chiagroed_10
Solbær kan også sagtens nydes til morgenmaden. Chiagrød lagt sammen med solbærkompot smager af sommer og er super sundt.

Rugbroedslagkage-(9)
Rugbrødslagkage med solbærmarmelade. Eller rugbrødstorte hedder den vist også. Klassikeren af dem alle. I hvert fald hvis man bor eller har familie i Sønderjylland. Så god en lagkage!

Romkugler_2
Skulle der ske at være kage i overskud fra feriens mange hyggestunder? Rør kageresterne sammen med solbærmarmelade og lav de bedste, hjemmelavet romkugler.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT