DIY: Fine invitationer i kaffefiltre

10

Lille Ellinor har inviteret hendes familie til Navngivnings Brunch, og da hun endnu ikke er stor nok til selv at stå for invitationerne, så tilbød jeg at give en hånd med. I mit hoved hænger brunch og kaffe uløseligt sammen, og deraf kom ideen til invitationerne. Heldigvis er kaffefiltre da også virkelig fine. Med et par stempler, papir og saks, så synes jeg faktisk, at det blev en rigtig fin og hyggelig invitation. Jeg har lavet en skabelon på selve indbydelsen, så du nemt kan gøre mig kunsten efter, hvis du har lyst.

Det skal du bruge:

 • Kaffefiltre
 • Hvidt papir (gerne tykkere end almindeligt printerpapir, men det skal stadig kunne gå i printeren)
 • Saks
 • Stempler + stempelfarve (jeg overvejede også at bruge min Dymo – det kunne også være fint)
 • Snørehul værktøj (den lille runde dims, der sidder i højre hjørne)
 • Kaffe og en kaffekop

Sådan gør du:

Download pdf’en med skabelonen på indbydelsen: Klik her

Udfyld den og print det antal, du skal bruge. Skriv på kaffefiltrene. Lav en kop kaffe, dyb bunden af en kaffekop i kaffen og lav en kaffe-ring på invitationen. Lad tørre. Kom invitationen ned i kaffefilteret. Lav et lille hul i højre hjørne. Kom en snørehuls-ring i hullet og klem til med snørehuls-tangen. Klem ikke for meget, da invitationen skal kunne drejes ud af kaffefilteret.

Invitation_2 Invitation_6 Invitation_13224

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer
 1. Fantastisk god ide, Cathrine! Det er virkeligt nogle fine navngivningsinvitationer du har lavet. Jeg er ikke helt så kreativt anlagt selv, så jeg plejer at gå på Pinterest og låne nogle af de mange gode ideer der er derinde 🙂

  Rigtig god navngivning når I kommer dertil.

 2. Kristina

  Hvad står der præcis på invitationerne? De er simpelthen så fine, og vi er ved at lave nogle til en fødselsdagsbrunch 🙂

  1. Hej Kristina.

   Dejligt at høre, at I har fundet inspiration i invitationerne. Der står blot tidspunkt og sted samt besked om afbud.

   Mvh. Cathrine

 3. Louise

  De er så super fine vi skal holde to gange 50 års til sommer og de er store kaffe drikker men ikke det er den rigtige invitation 😂Hvilken str. Kaffe filter er det ? Og er de skrevet i hånden ?
  Mvh Louise

  1. Hej Louise.

   Jo, det må da være helt oplagt 🙂

   Jeg er ret sikker på, at det er et almindeligt str. kaffefilter (hvis der er noget, der hedder det?) Måske du kan tage et mål af skabelonen, og så måle kaffefiltret ud fra det?

   Nej, de er ikke skrevet i hånden. Jeg lavede dem i photoshop, men de kan jo sagtens skrives på i hånden, når du har printet skabelonen .
   Rigtig god dag,
   Cathrine

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019
Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018