DIY: Invitation lavet som en godtepose

3

Fødselsdage, højtider og alle andre gode grunde til at ses og hygge – dem er jeg hurtig til at udnytte. Derfor sørgede jeg også for at invitere en masse søde piger, da jeg for nyligt fyldte 25 år. Indbydelserne er lavet med udgangspunkt i en lille godtepose. Fyldt med lækre Summerbird mandler, da det er én af mine favoritter. Invitationerne var nemme at lave og blev taget rigtig fint i mod. I tog så pænt i mod den indbydelse, jeg lavede til Ellinors navngivning, så jeg tænkte, at jeg også ville dele en DIY på den her. Jeg har lavet en skabelon på indbydelsen, hvis du har lyst til at lave en hjemmelavet invitation til din næste fest.

Klik her for Skabelon på PDF

Det skal du bruge:

  • Papir (den farve, du ønsker – kvaliteten skal være lidt tykkere end almindeligt papir)
  • Snor
  • Små poser med selv-luk
  • Saks
  • Lim
  • Dymo (eller en tusch)
  • Slik eller andre godter, du kan komme i posen
  • Konvolutter

Sådan laver du en hjemmelavet indbydelse:
Download skabelonen, print den ud i ønsket antal og klip den til. Skriv invitationen på bagsiden. Skriv navn eller andet på forsiden af indbydelsen – her brugte jeg min Dymo. Klip det øverste af plastiskposen, så den passer ind i indbydelsen. Fyld posen med dit slik og lim den fast i hvert hjørne af posen inden i indbydelsen. Fold indbydelsen sammen og lav en sløjfe.

indbydelse_25_1 indbydelse_25_2 indbydelse_25_6

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019
Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018