Hjemmelavet hindbærmarmelade Cathrine Brandt

Homemade hindbærmarmelade

1

Der er ikke noget så skønt som hjemmelavet marmelade. Min marmelade er lavet af hindbær, jeg plukkede i naturen, da de var i sæson. Jeg synes, at det er hyggeligt at lave mad af råvarer, man selv har samlet og efterfølgende opbevaret i fryseren. Denne hindbærmarmelade er den bedste, jeg har smagt. Den er både frisk og sød og smager fantastisk på en god skive brød eller i en hjemmelavet hindbærsnitte. Hindbærmarmeladen er nem og hurtig at lave, så gør dig selv en tjeneste og prøv at lave den selv. Børnene kan sagtens være med!

Det skal du bruge:

  • ½ god vaniljestang
  • 200g rørsukker
  • 450g friske eller frosne hindbær
  • 1-2 tsk melanin
  • Atamon


Sådan laver du hjemmelavet hindbærmarmelade:

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Mas kornene sammen med lidt af rørsukkeret, så kornene skilles. Kom vaniljekornene, vaniljestangen, hindbær og halvdelen af sukkeret i en gryde. Opvarm hindbærrene til ca. 50 grader. Bland resten af sukkeret med melaninet, rør det i hindbærrene og bring det hele i kog. Lad det simre i ca. 5 minutter.

Skyl et glas med atamon og hæld marmeladen direkte i glasset. Skru låget på og kom den i køleskabet med det samme. Opbevar marmeladen på køl.

Hjemmelavet hindbærmarmelade Cathrine Brandt

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018