Inspiration til sunde og lækre madpakker

0

Sommerferien er ved at være slut for alle de glade skolebørn. Om lidt venter skolen, frikvarterne, vennerne og madpakkerne. Mangler du gode ideer til madpakkerne, og hvad du kan sende med dit barn (og dig selv), så det kan forblive mæt og frisk hele dagen? Jeg har samlet bloggens madpakkeindlæg lige her. Rigtig god skoledag til Jer alle – særligt til de af Jer, der skal starte for første gang. Det bliver stort og sjovt!

Madpakke_1-(9)
Rugbrød er den evige madpakkeklassiker. Men det behøver altså ikke at være kedeligt at have rugbrød med i madpakken! Se her hvordan du laver en lækker madpakke med rugbrød.

Madpakke_2-(9)
Wraps kan varieres i det uendelige, og så er de nemme at tage med ud og spise, hvis man ikke kan sidde stille i spisefrikvarteret. Opskrift på wraps med fisk i madpakken.

Madpakke_pitabroed-(5)
Pitabrød er et hit hos de fleste børn. Pak brød og fyld for sig i madkassen – så undgår du blødt brød og tørt fyld. Madpakke med pitabrød og kikærtebøffer lige her.

Madpakke_æggemad-(2)
Hvem vil ikke gerne åbne op til friskbagte rugbrødsboller og pandekager? Nem madpakke med rugbrød og bananpandekager her.

Madpakke_spinatpandekage_10
Sunde og lækre madpandekager med tun og gulerod. Pandekagerne er en favorit herhjemme, og det er nemt at lave lidt ekstra til aftensmaden og sende resten med i madpakken dagen efter. Opskrift på spinatpandekager i madpakken her.

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019
Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018