Inspiration til en god madpakke

1

Mangler du nye ideer til madpakken? Madpakken er for mange forældre svære at smøre, da inspirationen til en lækker madpakke tit mangler. Da jeg gennem mit studier interesserer mig rigtigt meget for den rette ernæring til børn, så ved jeg også, hvor vigtigt et måltid frokost- og eftermiddagsmadpakken er. Dit barn er oftest mest aktivt i løbet af de timer, det er i institution, så derfor er det vigtigt, at det får en den rette ernæring i madpakken. En madpakke behøver dog ikke være alt muligt helt speciel. En rugbrødsmad og nogle grøntsager kan man komme langt med. I denne madpakke har jeg forsøgt at gøre eftermiddagspakken lidt ekstra lækker med sunde pandekager. De pandekager ved jeg er et hit hos både børn og voksne. Madpakkernes energiindhold passer til en aktiv 5 årige dreng, og det kan derfor være, at madpakkens mængde skal justeres efter dit barns energiniveau, alder og appetit.

Hvis du vil have mere inspiration til sunde madpakker, så kan du finde mine tidligere madpakkeindlæg lige her, her og her.

Det indeholder madpakken:
Frokost:

  • 1 rugbrødsbolle – find opskrift her (dog uden chokolade)
  • 1 æg, kogt
  • 1 tsk. tomatpesto – find opskrift her
  • 1 frugtstang
  • Et par skiver avokado
  • Rød peberfrugt i skiver
  • Blåbær

 

Eftermiddag:

  • 4 bananpandekager – find opskrift her
  • Råkost af gulerod, appelsin og et par mandler
Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019
Surdejsbrød med ristede løg
25. januar 2019
Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018