Inspiration til en god madpakke

1

Mangler du nye ideer til madpakken? Madpakken er for mange forældre svære at smøre, da inspirationen til en lækker madpakke tit mangler. Da jeg gennem mit studier interesserer mig rigtigt meget for den rette ernæring til børn, så ved jeg også, hvor vigtigt et måltid frokost- og eftermiddagsmadpakken er. Dit barn er oftest mest aktivt i løbet af de timer, det er i institution, så derfor er det vigtigt, at det får en den rette ernæring i madpakken. En madpakke behøver dog ikke være alt muligt helt speciel. En rugbrødsmad og nogle grøntsager kan man komme langt med. I denne madpakke har jeg forsøgt at gøre eftermiddagspakken lidt ekstra lækker med sunde pandekager. De pandekager ved jeg er et hit hos både børn og voksne. Madpakkernes energiindhold passer til en aktiv 5 årige dreng, og det kan derfor være, at madpakkens mængde skal justeres efter dit barns energiniveau, alder og appetit.

Hvis du vil have mere inspiration til sunde madpakker, så kan du finde mine tidligere madpakkeindlæg lige her, her og her.

Det indeholder madpakken:
Frokost:

  • 1 rugbrødsbolle – find opskrift her (dog uden chokolade)
  • 1 æg, kogt
  • 1 tsk. tomatpesto – find opskrift her
  • 1 frugtstang
  • Et par skiver avokado
  • Rød peberfrugt i skiver
  • Blåbær

 

Eftermiddag:

  • 4 bananpandekager – find opskrift her
  • Råkost af gulerod, appelsin og et par mandler
Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018
Luksus brunsviger
4. oktober 2018
Chokoladekage med rødbeder og chokoladeganache
1. oktober 2018
Svampet mandelkage med hytteost
19. september 2018
Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018