Tag

grød

Kold morgengrød med perlebyg, hytteost og rabarberkompot

Køleskabsgrød, overnight oats, morgengrød. Den her lækre morgenmad kan kaldes mange ting, men en ting er helt sikkert; det smager helt fantastisk! En sund og nem grød, der serveres kold, og som mætter dejligt. Kombinationen af perlebyg og hytteost gør køleskabsgrøden mættende, sund og så skøn!

Fermenteret grød – sund og nem morgenmad

Fermenteret grød er så simpelt at lave, det tager ingen tid, og så smager det så godt. Fermenteret grød er let fordøjeligt og supersundt for din mave. Sundt morgenmåltid til børn og voksne.

Inspiration til sund og nærende grød til babyer og børn

Grød er en sund, nærende og mættende morgenmad til babyer og børn. Jeg giver inspiration til fem forskellige variationer af morgengrød, der alle hitter stort hos 1-årige Ellinor (og mig selv). Sådan laver du sund grød med frugter og grøntsager til dit barn.

Naturligt proteinrig havregrød

Havregrød med et højt proteinindhold. En sund og mættende morgengrød, der er lavet på naturlige råvarer og er rig på protein. Perfekt morgenmad til travle dage eller som et måltid efter styrketræning.

Chiagrød – sund og nem morgenmad eller dessert

Chiagrød er både nemt og hurtigt at lave. Nyd det som en nærende og lækker morgenmad, mættende mellemmåltid eller sund dessert. Chiafrø indeholder masser af næringsstoffer, som din krop vil elske.

Glutenfri boghvedegrød med hindbær

Boghvede er fyldt med proteiner og mineraler. Derfor er det en perfekt ingrediens til en sund og nærende morgenmad eller som et godt og nemt mellemmåltid. Nyd den sunde og glutenfrie grød med bær.

Bircher müesli eller køleskabsgrød

Bircher müesli eller køleskabsgrød er en super nem og meget sund morgenmad, der ikke tager længe at lave. Du forbereder din morgenmad aftenen inden, så du har god tid til at nyde grøden om morgenen.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019