Opskrifter

Sprød pizza med sød gulerodstopping. Mere simpelt fåes det næsten ikke, men jeg lover, at det smager fuldstændig forrygende. Pizzaen er en skøn vegetarisk pizza, som også gør sig perfekt som en lille velkomst-hapser eller forret, hvis du byder på en italiensk menu. Mums!
Chokoladekagen til alle, der elsker chokolade. En skøn kombination af chokoladekage og chokolademousse. Halvdelen af dejen bages, mens den anden halvdel kommes rå ovenpå. En klassisk Gateau Marcel, som alle elsker! Kagen er også glutenfri, så alle kan nyde den.
En svampet og luftig chokoladekage, der er skåret ud til et fint tal eller bogstav. Det store hit til fødselsdage og fester. En talkage eller bogstavskage, der smager mindst ligeså godt, som den er fin. Pynt med din favorit topping for en personlig og lækker kage.
Kom med indenfor i min lille virksomhed. Da jeg var færdig med at studere ernæring og sundhed startede jeg op som selvstændig. I dag arbejder jeg med opskriftsudvikling og freelance-projekter. Er du nysgerrig på, hvad jeg får arbejder med, så læs med her.
Sådan et smagfuldt brød, der både byder på surt, salt, sødt og umami. Et helt perfekt surdejsbrød!
1 2 3 74

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019