Opskrifter

Svampet, sød og supernem brownie bagt på karamel-chokolade. Det er lækkert! Giv kagen godt selskab med en frisk creme fraiche creme og blåbær. Et frisk mynte-blad hist og her giver lige det sidste til kagen, der præsenterer sig så flot, men slet ikke er svær at bage.
Fløjlsblød cheesecake med en sprød havrekiksebund og letsyrlige, bagte rabarber på toppen. En himmelsk mundfuld, som alle vil elske. Hvis du er vild med cheesecake, så må du prøve denne her opskrift. Opskriften er nem og giver en uimodstålig cheesecake, der nemt kan forberedes og laves i god tid før servering.
Nem opskrift på et blødt og luftigt rugbrød uden kerner til små børn. Rugbrødet kan enten bages med surdej eller gær. Rugbrødet har samme konsistens som et bondebrød. Bag selv dit barns første rugbrød.
Bløde og børnevenlige boller, der har hævet i køleskabet natten over. Bag luftige, lette og bløde boller til morgenmaden eller madpakken, og brug dem også gerne som frokost eller mellemmåltid. Bollerne er nemme at bage og kan nydes af hele familien.
Koldhævet foccaciabrød med en supersprød og smagfuld skorpe, der er stænket med en generøs mængde jomfru olivenolie. Så bliver det ikke meget bedre! Hjemmebagt foccaciabrød er perfekt til sommerens fester, grillmad eller som et nemt og lækkert brød til en buffet. Bag dit foccaciabrød med surdej for mere smag.
1 2 3 69

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

SENESTE

Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018
Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018
Koldhævede bløde gærboller
24. maj 2018