Opskrifter

Sprøde Sablé kiks med masser af smag. Kiksene er fantastiske som tilbehør til tapas eller et ostebord. Brug dem som en lille hapser med lidt let topping til en nem forret eller velkomst-hapser. Allerhelst serveret sammen med et koldt glas hvidvin eller champagne. Så lækkert!
Kom dine favorit vintersmage i din bolledej - det har jeg gjort! Appelsin, ingefær og mandler giver masser af smag til de her nemme, luftige og lækre boller. De passer perfekt til en langsom morgen eller hyggelig eftermiddag.
Figenkompot er det lækreste tilbehør til et ostebord eller tapas. De søde, syltede figner smager fantastiske sammen med krydrede julenoter.
Mit bedste bageudstyr! Jeg har efterhånden fundet frem til de redskaber, der er uundværlige, når jeg bager brød og boller. De fleste af dem er i brug ugentligt, og her kan du læse lidt om, hvilke redskaber jeg bruger, og hvad jeg bruger det til.
Prikker, prikker, prikker. Små prikker pynter pænt på hjemmebagte småkager. Den lyse dej har skønne karameliserede noter, og den mørke dej er smagt til med kakao og appelsinskal. Dejen er nem at arbejde med, så du kan udstikke dine favorit former og figurer. Så sprøde, søde og supernemme småkager.
1 2 3 73

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018