Hjemmelavede Sliders – 3 forskellige slags

1

Invitationerne har I allerede set. Nu er vi kommet til hovedretten. Sliders. Nemme at forberede i god tid, og så kan de sagtens laves til mange. Vi var 15 personer, og jeg er ret sikker på, at burgerne stadig var lune, da de blev serveret. De smagte i hvert fald godt! Jeg lavede tre forskellige slags – cheeseburger, langtidsstegt ribbensteg og vegetar med kikærtebøffer. Så var der noget for alle.

Sådan laver du sliders:
Cheeseburger:

Ribbenstegsburger:

Vegetar med kikærtebøf:

Sådan laver du Sliders:
Server enten delene hver for sig, så folk selv kan samle deres Sliders, eller byg dem op og kom et spyd i midten inden servering.

sliders_3 sliders_4

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018