Hjemmelavede Sliders – 3 forskellige slags

1

Invitationerne har I allerede set. Nu er vi kommet til hovedretten. Sliders. Nemme at forberede i god tid, og så kan de sagtens laves til mange. Vi var 15 personer, og jeg er ret sikker på, at burgerne stadig var lune, da de blev serveret. De smagte i hvert fald godt! Jeg lavede tre forskellige slags – cheeseburger, langtidsstegt ribbensteg og vegetar med kikærtebøffer. Så var der noget for alle.

Sådan laver du sliders:
Cheeseburger:

Ribbenstegsburger:

Vegetar med kikærtebøf:

Sådan laver du Sliders:
Server enten delene hver for sig, så folk selv kan samle deres Sliders, eller byg dem op og kom et spyd i midten inden servering.

sliders_3 sliders_4

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!
Kommentar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Jeg er mad-fan, bagenørd, øko-glad og mor til Ellinor. Her deler jeg begejstret mine opskrifter på alt den mad, der gør mig glad i hverdagen. Du finder også viden om ernæring, rejseguides, DIY og en masse om børn, spisevaner og kræsenhed, som er dét som mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

INSTAGRAM

SENESTE

Svampet mandelkage med hytteost
19. september 2018
Surdejsbrød med sesamfrø
17. august 2018
Karamel brownie med cremefraiche-creme og blåbær
29. juni 2018
Cheesecake med bagte rabarber og havrekikse-bund
13. juni 2018
Blødt rugbrød uden kerner – Barnets første brød
29. maj 2018