Julens bedste opskrifter på julegodter og småkager

Leder du stadig efter den bedste opskrift på nemme vaniljekranse, sprøde klejner og bløde, kakaorige havregrynskugler? Mangler småkagerdåserne stadig at blive fyldte til juledagene og juleaften? Jeg har samlet alle mine bedste opskrifter på alle de julesmåkager og julegodter, jeg synes er uundværlige i december og som hører julen til. Eller det vil sige - de fleste af opskrifterne er faktisk ikke mine, men min mormors. Men hun har været så sød at dele dem. For hun kan virkelig bage klassiske og helt fantastiske julesmåkager.

vaniljekranse5
Vaniljekranse
er den julesmåkage, som jeg helst vil spise, hvis jeg kun måtte vælge én. Den er sød, sprød og fyldt med små vaniljeprikker. Vaniljekranse er nemme at bage selv. Har du ingen vaniljekranse-maskine, så kan du bruge en stjernetyl eller rulle vaniljekranse dejen til en tynd pølse, skære stykker af og forme det til en krans. Find opskriften på mormor nemmeste og bedste vaniljekranse lige her.

havregrynskugler-2
Havregrynskugler
er også et must på konfektfadet, når decembermåned er i gang. Jeg elsker de bløde, kakaorige havregrynskugler med masser af kokos. Alle dem der har smagt mine hjemmelavede havregrynskugler har sagt, at det er de bedste, de har smagt. Og jeg er helt enig. Find opskriften på fantastiske, hjemmelavede havregrynskugler lige her.

brunkager1
Brunkager
dufter og smager af jul. De mange krydderier, nødder og sukat er fantastiske i de sprøde småkager. Min mormor bager mange(!) brunkager i løbet af december, og jeg elsker at komme hos hende, når hele huset dufter af brunkager og jul. Find opskriften på sprøde og jule brunkager lige her.

pebernoedder-9
Pebernødder
er en af de nemmeste julesmåkager at bage. Og så er den et hit hos både børn og voksne. Tag børnene med i køkkenet og hyg jer med at lave pebernødder. De er nemme at lave, og så smager de skønt hele december. Find opskriften på de bedste og nemmeste pebernødder lige her.

joedekager_12
Jødekager
er fantastiske med deres sprødhed og søde drys af sukker, kanel og nødder på toppen. Jeg har meget svært ved at stoppe, når jeg først har smagt den første jødekage. Find opskriften på min mormors klassiske jødekager lige her.

klejner
Klejner
må også være et af de mest klassiske julekager? Jeg er i hvert fald vilde med dem. Jeg foretrækker små klejner, der smager af en masse. Bag dine egne juleklejner - det er slet ikke så svært, og så smager de meget bedre end de købte. Find opskriften på min mormors hjemmelavede og sprøde klejner lige her.

chokolade_troefler-10
Chokoladetrøfler
er også altid kærkomne på konfektfadet. Chokoladerige, bløde trøfler, der smelter på tungen. Helt uimodståelig. Er du vild med chokolade, så er de uundværlige på julefadet. Find opskriften på bløde chokoladetrøfler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT