Efterårsferie og hygge i køkkenet

0

Efteråret er over os, og måske er du én af de heldige, der har efterårsferie i denne uge. Jeg selv er godt i gang med min bachelor, så jeg holder ikke efterårsferie. Men det er helt ok. Min bachelor er spændende, og jeg læser og skriver om det, der interesserer mig allermest, nemlig børn og smagspræferencer. Men hvis du har efterårsferie sammen med din familie, så er der måske tid til at hygge i køkkenet sammen. Brug efterårsferien til at lave god og dejlig mad sammen med dit barn. Jeg har samlet nogle gode opskrifter, som dit barn nemt kan være med til at lave. Rigtig god efterårsferie til jer alle sammen.

efteraarsferie-2

Sunde og nemme pandekager er perfekte til både det hyggelige morgenbord eller til eftermiddagsmad. Måske de endda kan nydes, mens man ser en god film?

efteraarsferie-3

Rughapsere og hjemmelavet pølsehorn er nemme at medbringe, hvis familien har planlagt en lille udflugt i efterårsferien.

efteraarsferie-7

Bag nemme og lækre boller, der hverken kræver lang hævetid eller en masse ingredienser. De er sunde, mættende og får hele huset til at dufte af hjemmebagt brød. Skønt!

efteraarsferie-6

Hvis efterårsferien kræver lidt ekstra forkælelse, så er hjemmelavet banan ispinde og sprøde cookies altid gode! Både den sunde bananis og den lækre cookie er nem at lave, og så er de et hit hos de fleste.

efteraarsferie-8

Er der lidt ekstra kage tilbage fra morgenbordet eller blev chokoladekagen lidt større end beregnet, så brug resterne til at lave hjemmelavet trøfler. Det er godt!

efteraarsferie-1

Forbered en Pulled Pork til aftensmaden og lad den passe sig selv hele dagen i ovnen. På den måde er der masser af tid til hygge, og aftensmaden kan hurtigt og nemt serveres, når familien kommer hjem med røde kinder.

efteraarsferie-4

 

Lær mig at kende

Hej med dig! Jeg er en pige, der bliver glad i låget, når jeg har dejlige råvarer mellem mine hænder. Ny viden og nye teknikker gør livet værd at leve, og jeg kombinerer min uddannelse med min lyst til pragtfulde smagsoplevelser!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019