Tag

koldhævet

Grydebrød – surdejsbrød bagt i gryde

Når du bager dit brød i en gryde, så får du en luftigt og lækkert brød med en meget sprød og knasende skorpe. Grydebrød smager fantastisk. Jeg deler min bedste opskrift på det bedste grydebrød.

Sprøde surdejsboller med ølandshvede og rug

Hjemmebagte surdejsboller, der ikke skal æltes, men blot skal foldes. Surdejsbollerne er meget luftige indeni og har en sprød skorpe. En nem og simpel bolle med surdej, som smager så godt!

Æltefrit brød med kamutmel

Vil du gerne bage et brød, der smager mindst ligeså godt som bagerens? Så prøv denne opskrift. Brødet har en luftig krumme, sprød skorpe, og så skal det ikke æltes! Nemt og lækkert koldhævet brød.

Koldhævet brød – én dej, tre forskellige brød

Hjemmebagt brød der mest af alt ligner noget, der er købt hos en rigtig god bager. Fyld brødene med din favorit fyld for ekstra smag. Brødet er koldhævet, har en luftig krumme og perfekt sprød skorpe.

Luftige boller med sprød skorpe

Super gode surdejsboller, der ikke tager lang tid at forberede. Koldhævet dej er skønt, når man gerne vil have nybagte boller til morgenmad. Prøv de her boller – det er de bedste, jeg længe har bagt.

Boller vendt i frø og kerner

Lækre og luftige boller med en sprød og smagfuld skorpe. De forskellige frø og kerner, som bollerne er vendt i, giver masser af knas og smag til bollerne. Bag dem i weekenden, når der skal hygges.

Smagfulde maltboller

Maltbollerne er så fine og smager så dejligt. Maltmelet giver bollerne en skøn, mørk farve og en let karamelliseret, brændt smag, som jeg er helt vild med. Har du prøvet at bage med maltmel?

Grydebrød – det bedste brød!

Grydebrød er fantastisk! Når du bager i en gryde, så får du et brød, der er luftigt, har en blød og saftig krumme, samtidig med at skorpen er helt sprød og knasende. Prøv det – det smager så godt!
Ølandsstykker

Ølandsstykker

Har du prøvet at bage med den gamle kornsort Ølandshvede? Det er en kornsort, der giver et mel med et højt proteinindhold, og derfor kan du bage luftige, seje, saftige og smagefulde boller.
brydeboller med speltkerner Cathrine Brandt

Brydeboller med speltkerner

Lækre, luftige boller bagt primært på sigtet spelt og hele speltkerner. Speltkernerne tilfører bollerne masser af fibre, og sikre, at maven har noget at arbejde på længe. Prøv dem!
1 2

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Grydebrød med hvede og rug
11. marts 2019
Pizza med gulerodsbånd og Danbo
28. februar 2019
Gateau Marcel – en chokoladekage til alle chokoladeelskere
22. februar 2019
Talkage af chokoladekage og hvid chokolademousse
7. februar 2019
Tag med mig på job i en uge
5. februar 2019