Store bededag - min favorit helligdag, fordi at jeg elsker at bage (og spise) varme hveder. Jeg har glædet mig hele året til at kunne finde opskriften på mine varme hveder frem og bage dem igen. De smager nemlig helt fantastiske, og så er det hveder, der er nemme at bage.

Vi spiser allerhelst varme hveder torsdag aften, og dem, der må være tilovers, nyder vi fredag morgen. Men for at undgå at skulle stå i køkkenet hele eftermiddagen, for at kunne spise friskbagte og lune hveder aftenen før store bededag, så har jeg lavet en opskrift på koldhævede hveder. Det gør det nemt at servere friskbagte varme hveder, når det passer dig bedst.

12 stk.
Det skal du bruge:

Sådan bager du koldhævede varme hveder:
Kom mælk, gær og sukker i en skål og rør gæren ud. Tilsæt æg og rør det ud. Kom mel, kardemomme og salt i og ælt dejen i et par minutter til den er samlet. Tilsæt det bløde smør og ælt dejen indtil, at den er glat, samlet og slipper bordet eller skålens kanter. Jeg ælter min dej til hveder på min røremaskine. Lad dejen hæve i 75 minutter tildækket ved stuetemperatur.

Vend dejen ud på bordet, del den i 12 portioner á 80 g. Kom bagepapir i en bradepande - jeg bager i den her bradepande. Dæk hvederne med husholdningsfilm eller en plastpose og lad dem hæve i 30 minutter før, at du stiller dem på køl natten over. Vær sikker på, at der er lukket tæt til hvederne, så de ikke tørrer ud på overfladen.

Dagen efter tages hvederne ud fra køl. Lad dem vågne ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bag hvederne i 12-15 minutter til de er gyldne. Afkøl på en rist. Skær dem over, rist dem sprøde og nyd.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Hele familien har en favorit. Min egen yndlings er æltefrie boller - de er nemme at lave og bliver altid sprøde og luftige. Ellinor elsker gulerodsbrud - både de grove gulerodsbrud og de lyse og luftige gulerodsbrud. Min kæreste elsker grydebrød. Jeg ved med garanti, hvad han svarer, hvis jeg spørger ham, hvad han gerne vil have af brød. Hjemmebagt grydebrød. Jeg forstår ham godt! Grydebrød er fantastisk. Supersprød skorpe og luftig, blød krumme.

Mit grydebrød bliver bagt i en støbejernsgryde, men alle gryder, der kan gå i ovnen med låg, kan bruges. Det her er min opskrift på det bedste grydebrød, som med garanti vil glæde alle, du serverer det for.

1 stk.
Det skal du bruge:

Sådan bager du et grydebrød med surdej:
Dag 1: Fodre din surdej, så den er klar til bagning. Du kan læse her, hvordan du fodrer din surdej og gør den klar til bagning. En times tid før, at din surdej er klar til at bage med, så røres vand og mel sammen til der ikke er mere tørt mel - det skal ikke æltes, men bare røres sammen. Lad det stå tildækket ved stuetemperatur i en time. Når din surdej er klar, kommes der surdej og salt i dejen, og den æltes til den er glat, smidig og nemt slipper skålens kanter eller bordet. Kom dejen i en skål og fold den - her kan du se en video af, hvordan du folder dejen. Lad dejen stå tildækket ved stuetemperatur i fire timer, hvor du gerne folder dejen hver time (hvis du ikke er hjemme, så kan foldningerne udelades, men det er med til at styrke dejens glutennet).

Når dejen har hævet i fire timer vendes den ud på et let meldrysset bord. Dejen skal nu for-formes. Det kan du se i denne her video, hvordan du former dit brødLad dejen hvile i 30 minutter hvorefter du former dejen igen og kommer den i en hævekurv. Jeg beklæder min hævekurv med et hørklæde, der er drysset med en smule halvt hvedemel/halvt rismel - så hænger dejen ikke fast. Lad dejen koldhæve i køleskabet natten over.

Dag 2: Kom en gryde med låg i ovnen. Jeg bager i min støbejernsgryde fra Le Creuset. Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Lad gryden varme op i ca. 45 minutter. Vend dejen ud på en bagespade. Fjern kurv og hørklæde og snit brødet, hvis du ønsker det - det kan udelades. Tag gryden ud af ovnen, og sænk brødet i gryden. Kom låget på med det samme og bag brødet i 30 minutter. Tag låget af og skru ovnen ned på 230 grader og bag brødet yderligere 5-10 minutter til det er godt gyldent. Lad dit grydebrød køle af på en rist og nyd.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

 

 

Ølandshvedemel er den meltype, jeg bager mest med. Det smager af mere og er sundere end fintsigtet hvedemel, og så har det en fantastisk bageevne. Brød bagt med ølandshvede kan få en sprød skorpe og meget luftig krumme. Kombinationen af ølandshvedemel og rugmel smager dejligt, og jeg kan godt lide, at bollen mætter godt uden at være kedelig og kompakt. Dejen skal ikke æltes – blot foldes. Så du kan bage virkelig, virkelig gode boller uden at stå med et bord, der er smurt ind i dej. Det er altså skønt!

Det skal du bruge:

Sådan bager du sprøde boller med surdej:
Kom alle ingredienser i en skål og rør det sammen, så dejen er homogen og samlet. Det kræver små 2 minutters arbejde ved at røre og løfte lidt op i dejen med en ske. Fold dejen ind over sig selv hele vejen rundt ved at løfte op i siden af dejen og folde det ind over midten. Du kan se her, hvordan du folder og nemt ælter en brøddej. Lad dejen stå tildækket på bordet i en time, hvor du folder dejen yderlig to gange i den time. Lad dejen hæve endnu en time ved stuetemperatur, hvorefter foldningen gentages endnu engang. Dejen skal hæve 2-3 timer ved stuetemperatur, og foldes fire gange i alt. Kom dejen i køleskabet og lad den hvile natten over. Jeg rørte dejen sammen kl. 17 efter arbejde og kom den i køleskabet kl. 20.

Dagen efter tages dejen ud af køleskabet, hvor den skal temperere ved stuetemperatur i ca. 1-2 timer. Tænd ovnen på højeste temperatur over/under varme med et bagestål eller bagesten i. Vend dejen ud på et meldrysset bord. Del dejen i 12 boller og kom dem på et stykke bagepapir. Brug en spatel eller paletkniv til at dele dejen, så du undgår at arbejde for meget med dejen. Bag bollerne ved 250 grader i ca. 10-15 minutter. Afkøl på en rist og nyd.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

boller_surdej_2 boller_surdej_4

Klokken var blevet ret mange, og jeg havde egentligt store planer om, at dejen skulle æltes til den perfekte glutenstruktur var dannet. Men helt ærligt? Jeg orkede det ikke. Derfor rørte jeg ingredienserne sammen, foldede dejen og formede det til et brød, og så fik dejen ellers lov til at hygge sig i køleskabet natten over. Selvom jeg elsker at ælte dej, og jeg absolut mener, at en god æltning gør en verden til forskel, så smager et brød, hvor dejen ikke er æltet også helt fantastisk. Krummen er lidt tættere, end hvis dejen var æltet, men det gør ikke brødet dårligere. Kamutmel har en fantastisk flot, let gul farve og en helt særlig kornsmag. Kamut er også kendt som kæmpedurum. Kamutmelsbageevne er god, men jeg foretrækker at blande den med lidt hvedemel eller ølandshvede, da proteinindholdet ikke er så højt i kamutmel. Hvis du gerne vil bage et dejligt surdejsbrød med en god smag, flot krumme og sprød skorpe, så kan du passende starte med den her opskrift.

Det skal du bruge:

Sådan bager du et æltefrit og koldhævet brød:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Rør til dejen netop er samlet, og der ikke er noget tørt mel tilbage. Lad dejen stå tildækket på bordet med et fugtigt klæde over sig i 2 timer. Vend dejen ud på et let meldrysset bord. Fold dejen ved at trække dejen op og læg den i midten af dejen. Gentag hele vejen rundt, så dejen bliver foldet og strammet op. Vend dejen om med foldningerne nedad. Træk dejen henover bordet, mens du drejer den. Derved strammes brødet yderligere op. Kom et viskestykke (gerne et hørviskestykke) i en hævekurv og drys med mel. Læg dejen op i hævekurven og fold klædet over dejen. Stil dejen i køleskabet i mindst 10 timer.

Tag den ud af køleskabet og lad den efterhæve ved stuetemperatur i 2 timer. Varm din ovn op med en bagesten i til 250 grader almindelig ovn. Når bagestenen er helt varm kommes brødet i ovnen. Bag brødet i 20 minutter, skru ovnen ned på 230 grader og bag brødet yderligere 10 minutter. Afkøl brødet på en rist og nyd.

Kamutbroed_19Kamutbroed_21Kamutbroed_22Kamutbroed_23Kamutbroed_18

Ostebord, rødvin og hygge. Gode stunder med endnu bedre venner. Jeg elsker det! Sådanne aftener giver mig også muligheden for at bage, og det er altså rart at bage til nogle, man holder af. Denne gang har jeg forsøgt mig med forskellige slags fyld i brødet. Masser af smag og så ser det altså også ret fint ud.

Udgangspunktet var én dej, der blev delt i tre portioner, og som så blev fyldt med soltørrede tomater, oliven og græskarkerner. Det er vel egentligt kun fantasien og dine smagspræferencer, der sætter grænserne. Jeg skal i hvert fald have forsøgt mig med forskellige krydderurter, tørrede frugter, ristet nødder og kerner og meget, meget mere. Dejen her er supernem at lave. Den kræver ingen æltningen, og så forberedes den dagen i forvejen, så du nemt kan bage brødet inden servering. Brødet er koldhævet og får den mest svampede og luftige krumme, samtidig med at skorpen er perfekt sprød.

3 brød
Det skal du bruge:

 

Sådan gør du:
Bland vand, mel og surdej sammen i en skål. Lad dejen stå med et klæde over i 30 minutter. Kom salt i og fordel det godt i dejen ved at ælte nede i skålen. Lad dejen stå endnu 30 minutter. ”Ælt” dejen ved at trække i den og ind over sig selv mod midten. Gør det hele vejen rundt. Vend samlingen på midten ned af i skålen. Lad dejen hvile 30 minutter og gentag foldningen 4 gange. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og del den i tre portioner. Skær oliven og soltørrede tomater i mindre stykker.

Kom oliven og græskarkerner i det ene brød og form dejen til et brød. Kom soltørrede tomater i det andet brød og lad den tredje portion være uden fyld. Kom brødene i hver deres hævekurv eller i en form beklædt med et hørklæde, så brødene bliver holdt adskilt. Dæk dejen til og lad det hvile i køleskabet natten over.

Dagen efter tages brødene ud af køleskabet. Hvis du har tid til det, så kan du lade dejen temperere på køkkenbordet i et par timer, inden du bager det. Tænd for ovnen på 300grader over-under varme med en bagesten eller bageplade i. Når ovnen og bagestenen er helt varm - det tager cirka 1 time, så kommes brødene ind. Skru ovnen ned på 250 grader, og bag brødene i 20 minutter. Skru herefter ned på 230 grader og bag brødene yderlig cirka 10 minutter til de har en meget gylden overflade.

Broed_fyld_2 Broed_fyld_8 Broed_fyld_10 Broed_fyld_14

Jeg har de sidste par måneder siddet og skrevet bachelor. Heldig som jeg er, så har jeg haft den bedste bachelor-makker, så skrive processen har været rar og hyggelig. Da opgaven var skrevet færdig, blev det fejret med nybagte boller. Og de var gode! Bollerne er luftige og bløde indeni, men har samtidig en helt sprød og lækker skorpe. Ligesom en rigtig god bolle skal være, hvis du spørger mig. Rigtig god bagelyst.

Det skal du bruge:

500g koldt vand
50g surdej (kan udskiftes med 8g øko gær og 2 spsk. surmælksprodukt)
150g rugmel
400g hvedemel eller fint ølandshvedemel
15g salt

Sådan bager du virkelig gode boller:
Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dejen til den er glat, smidig og har et godt glutennet. Jeg æltede den her dej på min røremaskine. Kom dejen i en skål smurt med lidt olie. Lad den hæve på køkkenbordet i ca. 1-2 timer, før du kommer den i køleskabet natten over.

Dagen efter: Kom en bagesten eller en bageplade i ovnen. Tænd ovnen på 250grader. Når ovnen er varm vendes dejen ud på et let meldrysset bord og deles i 16 stykker. Kom dem på et stykke bagepapir. Før bagepapiret med bollerne på over på bagestenen eller bagepladen i ovnen. Bag bollerne i ca. 12-15 minutter til de er godt gyldne.

Luftige_boller-last

Luftige_boller-2

Luftige_boller-3

Jeg kiggede bloggens arkiver igennem den anden dag, og der opdagede jeg, at der faktisk ikke er super mange opskrifter på boller, når man jeg tænker på, hvor tit jeg faktisk bager lige netop dem. Derfor huskede jeg at skrive opskriften ned på de boller, som jeg bagte og spiste i fredags, da min kæreste og jeg hyggede med god morgenmad. Vi havde nemlig været kærester i fem år, og derfor tog vi os ekstra god tid til at spise morgenmad sammen. Det var rart og bollerne var heldigvis et hit.

Jeg har længe gerne ville bage nogle boller, der var vendt i frø og kerner. Jeg kan godt lide den ekstra smag og bid, som de giver. Bollerne bliver knasende og lækre. De forskellige kerner og frø bidrager med masser af kostfibre og sunde fedtsyrer. Derudover havde jeg kommet maltmel i bollerne, da jeg stadig er super begejstret for den smag og farve, som maltmelet giver. Jeg har tidligere bagt andre boller og brød med maltmel, og det smager virkelig godt.

Det skal du bruge:

Sådan bager du bollerne:
Dag 1: Kom vand, gær og surdej i en skål. Rør rundt til gæren er opløst. Tilsæt mel og salt og ælt dejen til den er glat og smidig. Lav gerne en glutenprøve på dejen for at sikre, at den er æltet nok. Smør en skål med en smule olivenolie og kom dejen i skålen. Stil den til hævning i køleskabet tildækket i ca. 20-24 timer.

Dag 2: Kom et bagestål eller bagesten i ovnen og tænd den på 250 grader. Når ovnen og bagestenen er helt varm så blandes de forskellige kerner og frø sammen i en dyb tallerken. Jeg brugte sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner, blå birkes og chiafrø. Jeg var desværre løbet tør for hørfrø, ellers havde jeg også brugt dem. Men brug de frø og kerner, du har på lager. Vend dejen ud på et let meldrysset bord. Del dejen i 12 boller og vend hver bolle i frø- og kerneblandingen. Kom dem på et stykke bagepapir. Kom bagepapiret med bollerne i ovnen og bag dem i ca. 12-15 minutter.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Boller-(1)

Boller-(4)

Jeg er virkelig begejstret for maltmel. Det giver først og fremmest brødet en rigtig lækker dyb smag. Jeg vil beskrive den som en let brændt, karamelliseret smag. Og så bidrager det også med sådan en fin farve til bollerne. Maltmelet kan bruges i både lette og luftige boller og i rugbrød. Disse boller smager skønt, og så passer de perfekt til morgenbordet eller madpakken. Så skynd dig ud og køb noget maltmel. Min maltmel er fra Aurion, som jeg har købt på Gartnergården i Silkeborg. En pose holder langt, da det kun er meget små mængder, der skal bruges i hver portion dej.

Det skal du bruge:


Sådan bager du maltboller:
Kom vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt surdej, mel og salt. Ælt dejen godt til du har en glat og smidig dej, der nemt slipper skålens sider. Hvis du er i tvivl, om din dej er æltet nok, så lav en glutenprøve. Når dejen er æltet færdig, så kommes den i en skål, der er smurt med en smule olivenolie. Dæk dejen til og stil den i køleskabet i 12-24 timer.

Dag 2: Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 12-15 portioner. Form hver portion til en bolle og stil den til hævning på et stykke bagepapir. Drys til sidst alle bollerne med lidt havregryn. Lad bollerne hæve tildækket i omkring 1 time. Mens bollerne hæver varmes ovnen med en bagesten eller bageplade i på 250grader. Når ovnen og bagestenen eller bagepladen er helt varm, så sættes bollerne på bagepapiret ind. Bag boller på. 230grader i ca. 12-15 minutter. Lad dem køle af på en rist og nyd i godt selskab.

Maltboller_2-fb

Maltboller_2-1

Follow my blog with Bloglovin

Grydebrød er fantastisk! At bage brødet i en støbejernsgryde giver muligheden for at opnå et voluminøst, luftig brød med en glas-agtig skorpe. Jeg er vild med det! Tricket er, at når brødet kommes i den brandvarme gryde, og låget kommes på, så dannes der damp inde i gryden, der sikrer, at brødet ikke danner en skorpe så hurtigt. Derved får brødet mulighed for at hæve i længere tid, så du opnår et luftigt og saftigt resultat.

Jeg bager det ret ofte, da det altid smager så godt. Derfor får i billeder af to brød, der er bagt efter næsten samme opskrift. Det mørke af dem har jeg bagt med 10g maltmel, som er den eneste forskel. Så hvis du gerne vil have et grydebrød med en mørkere farve og en lidt karamelliseret smag, så tilføj 10g maltmel til opskriften.

Det skal du bruge:


Sådan bager du et grydebrød:

Kom vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt surdej, mel og salt. Alt dejen rigtigt godt, evt. på en røremaskine. Når dejen er glat og smidig – tjek med en glutenprøve – så kommes den i en skål, der er smurt med en smule olivenolie. Dæk dejen til og stil den på køl til dagen efter.

Dag 2:
Hæld dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord. Fold det til formen på din hævekurv eller fad. Lad dejen hæve i ca. 1-2 timer. Stil din gryde med låg i ovnen og tænd den på 250grader. Når dejen har hævet og gryden er brandvarm, så vender du dejen ned i gryden og kommer låget på hurtigt igen. Stil gryden i ovnen og bag brødet i 30 minutter. Tag gryden ud og fjern låget. Bag brødet videre på 230grader i ca. 10-15 minutter. Hold øje med at skorpen ikke bliver for mørk. Hvis du er i tvivl, om dit brød har fået nok, så brug et termometer. Hvis kernetemperaturen på brødet er 100grader, så er brødet færdigbagt.

Når grydebrødet er bagt færdigt, så vendes det ud på en rist. Lad det afkøl og nyd det!

Grydebroed-1

Grydebroed-2

Grydebroed-fb

Hyggelig kaffe aftale med sød veninde er lig med nybagte boller. Disse boller er bagt af ølandshvede og groft ølandshvede. Ølandshvede er en gammel kornsort, som det økologiske Bageri Aurion er begyndt at dyrke igen, og den er fantastisk at bage med. Dens høje indhold af protein gør, at det er nemt at skabe et godt glutennet, hvis dejen bliver æltet ordentligt. Og denne opskrift kræver faktisk en røremaskine, for at kunne blive æltet nok. Det er en meget våd og blød dej, og derfor er den ikke mulig at ælte i hånden, uden at man skal tilføje mere mel. Så giv opskriften et forsøg, hvis du har en røremaskine. Du vil blive kvitteret med luftige, smagfulde ølandsstykker, der har en sej og saftig krumme.

Det skal du bruge:


Sådan laver du ølandsstykker:

Hæld vand i skålen og opløs gæren heri. Tilsæt surdejen. Det grove ølandshvede kommes i, og der røres lidt til du har en ”grød”. Kom herefter resten af melet og salt i. Tænd for røremaskinen på lav hastighed til dejen er samlet. Herefter kan du gradvis skrue op for styrken. Lad røremaskinen ælte dejen i ca. 10 minutter, hvor de sidste 5 minutter gerne må være på næsten fuld hastighed. Lav en glutenprøve (se hvordan – klik her) for at tjekke, om dejen er æltet nok.

Kom dejen i en skål, der er smurt med olie, og stil den i køleskabet i ca. 24 timer.

Dagen efter tændes ovnen på 250 grader alm. ovn med en bagesten i. Hæld dejen ud på et let meldrysset bord og skær ud i 12 stykker. Kom ølandsstykkerne på et ark bagepapir og lad dem temperere på køkkenbordet i 5-10 minutter, før du kommer dem i ovnen.

Bag ølandsstykkerne i ca. 15 minutter til de har en gylden og sprød skorpe. Køl dem af på en rist og nyd!

Ølandsstykker

Ølandsstykker

Jeg er meget glad for at bage, og jeg forsøger så vidt muligt at bage alt vores brød selv. Derfor kræver det også fantasi og lidt eksperimenter, for at sikre, at vi ikke får det samme brød hele tiden. Disse boller har jeg tilført hele speltkerner. Hele kerner generelt giver en super god mæthedsfornemmelse, og de er med til at holde maven i gang længe. Bollerne er lette og luftige, og de hele speltkerne gør, at der er noget at tygge på.

Bollerne smager skønt, og de fungerer perfekt til morgenmaden og madpakken.

12 stk.
Det skal du bruge:


Sådan laver du brydeboller med speltkerner:

Aftenen før: sæt speltkerner i blød, så de er dækket af vand. Stil dem i køleskabet til dagen efter.

Dag 1
Bland vand og mel og rør det sammen. Lad det stå tildækket på bordet i 30 minutter. Herved sker der en autolyse i dejen. Du vil have en lidt ”sej” dej efterfølgende. Kom surdejen og gær i og rør det sammen. Herefter tilsætter du salt og de udblødte speltkerner. Ælt nu dejen til den er glat og skinnende. Kom dejen i en skål, der er smurt med en smule olie. Stil den tildækket på køl i ca. 24 timer.

Dag 2
Vend dejen ud på bordet. Del den i 12 lige store portioner og form dem til boller. Kom bollerne på et stykke bagepapir. Hvis du ønsker brydeboller, så sørg for at lægge dem så tæt, at de flyder lidt ind i hinanden, mens de hæver. Lad dem hæve ca. en time på køkkenbordet med et klæde over.

Tænd for ovnen på ca. 250 grader med din bagesten eller en bageplade i. Når ovnen er helt varm sætter du bollerne ind. Bag dem i ca. 15-20 minutter. Køl af på en rist og nyd!

Tip: Hvis du ikke har nået at sætte speltkernerne i blød aftenen før, så kan du give dem et opkog i en gryde i ca. 10-15 minutter. Lad dem køle helt af inden du kommer dem i dejen.

Brydeboller med speltkerner Cathrine Brandt

Brydeboller med speltkerner Cathrine Brandt

Brydeboller med speltkerner Cathrine Brandt

 

Disse speltboller var et lille forsøg i køkkenet, der heldigvis endte ud i nogle rigtig lækre boller. Ølandshveden giver bollerne en blød smag og tilfører masser af gluten, så de bliver luftige. Bunden af bollerne er dyppet i hel quinua, så bollerne bliver proteinrige og knasende. Speltbollerne smager virkelig godt og passer perfekt til morgenbordet eller madpakken.

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Det skal du bruge:

 

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Sådan laver du speltboller med ølandshvede og quinua:
Kom vandet i en skål og rør gær og surdej ud heri. Tilsæt lidt af melet og rør rund. Kom salt og resten af melet i og ælt til en samlet dej. Start så med at ælte. Det kan enten gøres i skålen på bordet eller på en røremaskine alt afhængig af, hvad du foretrækker. Ælt dejen godt så den bliver glat og smidig. Lav evt. en glutenprøve på dejen (Se hvordan - klik her), for at tjekke, at du har fået lavet et ordentligt glutennet i dejen under æltning. God æltning giver et godt og luftigt brød.

Når dejen er æltet færdig kommes den i en skål, der er smurt med olie. Dæk den med et låg eller film og stil dejen i køleskabet i ca. 24 timer.

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Dagen efter tages dejen ud. Del den i 12 portioner og form dem til boller. Dyp bollernes bund i quinua og stil dem til hvile på et stykke bagepapir. Lad speltbollerne hæve tildækket ved stuetemperatur i 2 timer.

Varm ovnen og en bagesten eller bageplade (med et stykke bagepapir på) op til 250⁰. Når ovnen er varm kommes bollerne på den varme bagesten eller bageplade. Bag dem i 12-15 minutter. Lad bollerne køle af på en rist og nyd dem!

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Speltboller med quinua Cathrine Brandt

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
VESTRE LANGGADE 1
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT
envelope-ochevron-upfacebookinstagrampinterest-p