Tag

surdej

Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede

Hjemmebagt surdejsbrød bagt på friskmalet ølandshvedemel. Velsmags-skalaen er helt i top! Det friskmalede mel har den skønneste, dybe smag af korn. Brødet mætter meget, og har et højt næringsindhold. Hvis du ingen melkværn harn, så kan du selvfølgelig også bruge "almindeligt" mel. Gå efter mel, der er af en god kvalitet, og som er malet på en stenkværn.

Koldhævede surdejsboller med TIPO 00

Sprøde og luftige surdejsboller, der har masser af lufthuller, da de er bagt på det glutenrige mel, Tipo 00. Lad dejen koldhæve i køleskabet natten over for at udvikle masser af smag - så er det også nemt at bage friskbagte boller.

Kernegode surdejsboller + lidt om vores hjemmefødsel

Gode og mættende boller med masser af kerner og kostfibre. Få opskriften på supergode, surdejsboller (der også kan bages med gær), og læs lidt om, hvordan jeg bagte boller, mens min hjemmefødsel var godt i gang.

Grydebrød – surdejsbrød bagt i gryde

Når du bager dit brød i en gryde, så får du en luftigt og lækkert brød med en meget sprød og knasende skorpe. Grydebrød smager fantastisk. Jeg deler min bedste opskrift på det bedste grydebrød.

Speltboller med surdej og hvedeflager

Surdejsboller bagt med en ung levain, friskmalet speltmel, koldhævet og toppet med hvedeflager inden bagning. Det lyder svært, men det er det slet ikke. Opskriften er delt op i steps, så den er nem at overskue og gå til. Hvis du gerne vil bage luftige surdejsboller med en sprød skorpe, så er det her en opskrift til dig.

Rabarber Galette

En nem sommerdessert med de skønneste rabarber. En sprød og sød galette med syrlige rabarber og sprøde pistacienødder.

Surdejsbrød med rug, hvede og spelt

Hjemmebagt surdejsbrød med en sprød skorpe og luftig krumme. Jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget, der smager bedre. Forkæl dig selv med et fantastisk brød.

Surdejs speltboller med solsikkekerner

Speltboller med surdej og solsikkekerner. Dejen skal foldes og ikke æltes. Det er supernemt, og du får en speltbolle, der er luftig og har en sprød skorpe. Speltbollen smager fantastisk og mætter godt. Gode og nemme surdejs speltboller.

Boller med kamutmel, salt og peber

Spørde surdejsboller med store lufthuller. Bagt på den søde kamutmel og drysset med flagesalt og friskkværnet peber. Den perfekte bolle til dig, der godt kan lide en sprød skorpe, der har masser af smag og en luftig krumme.

Surdejsknækbrød med frø og kerner

Vil du gerne bage sprøde knækbrød, der smager af noget? Brug den surdej, du har i overskud, når du fodrer din surdej inden bagning. Gem surdejsresterne og bag de bedste, nemmeste og sundeste knækbrød.
1 2 3 4

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Luftige, tynde og nemme pitabrød
11. januar 2019
Sprøde kiks med ost og timian
29. december 2018
Luftige gærboller med appelsinsaft, ingefær og ristede mandler
26. december 2018
Figenkompot med julenoter
18. december 2018
Mit bedste og mest uundværlige bageudstyr
12. december 2018