Morgenmad

Bløde og børnevenlige boller, der har hævet i køleskabet natten over. Bag luftige, lette og bløde boller til morgenmaden eller madpakken, og brug dem også gerne som frokost eller mellemmåltid. Bollerne er nemme at bage og kan nydes af hele familien.
Opskrift på varme hveder, der er nemme at bage, og som smager helt fantastiske. Jeg bager mine varme hveder med stenkværnet hvedemel, der har en skøn smag af korn, og som sammen med knuste kardemomme kerner, giver mine hjemmebagte hveder den skønneste smag. Bag dine egne hveder dagen før Store Bededag og nyd dem letristet og med tandsmør!
Køleskabsgrød, overnight oats, morgengrød. Den her lækre morgenmad kan kaldes mange ting, men en ting er helt sikkert; det smager helt fantastisk! En sund og nem grød, der serveres kold, og som mætter dejligt. Kombinationen af perlebyg og hytteost gør køleskabsgrøden mættende, sund og så skøn!
Sunde muffins med rabarber og dadler. Supernemme at bage og smager så godt! Nyd dem til morgenmad, eftermiddagsmad eller bag dem til den sukkerfrie børnefødselsdag. Sunde og svampede muffins uden raffineret sukker.
Sund og nem morgenmad, der kan laves i et snuptag, og som bare står og venter på dig, når du står op om morgenen. Overnight oats kan det hele! Og så smager det fantastisk. Få opskriften på mine tre favorit overnight oats, som smager helt fantastiske.
1 2 3 10

VELKOMMEN!

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.

Cathrine Brandt
Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Skriv til mig på mail@cathrinebrandt.dk

INSTAGRAM

ANNONCE

SENESTE

Kenwood Chef Sense XL
12. november 2018
Smørrebrød med hytteost og dukkah
31. oktober 2018
Surdejsbrød med friskmalet ølandshvede
27. oktober 2018
Koldhævede surdejsboller med TIPO 00
24. oktober 2018
Bjørneboller – den bedste fødselsdagsbolle
16. oktober 2018